Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΣΕΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ;

Tου “Αλιέως”
Βρε, βρε και λέγαμε που χάθηκαν τόσο καιρό τα παιδιά. Πήρε λίγο τα πάνω της η μαρκέτα, δόθηκαν απ΄ ότι φαίνεται οι διαβεβαιώσεις πως οι μεγαλομέτοχοι και οι κουστουμάτοι δεν θα θιγούν σε βαθμό εξόντωσης και εμφανίστηκαν. Σαν τα ΄΄σαλιγκάρια΄΄ μετά τη βροχή και σαν να μην συνέβη τίποτε σε αυτόν τον ρημάδι τον τόπο και με δική τους υπαιτιότητα. Χωρίς ίχνος διάθεσης για αυτοκριτική, με απύθμενο θράσος στο γνωστό τροπάρι και bla, bla, bla.

   Τι διαβάσαμε λοιπόν, πως 

   Τις τελευταίες εβδομάδες, διακρίνεται στο εξωτερικό μία αισθητή αλλαγή του κλίματος για την Ελλάδα. Ήδη καταγράφεται ανανεωμένο και αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον, μεγαλύτερη κατανόηση και βελτιούμενες προσδοκίες ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην eυρωζώνη και θα καταφέρει να επιστρέψει σε αναπτυξιακή πορεία». 

Την παραπάνω επισήμανση έκανε από το Λονδίνο ο

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης, επικεφαλής αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της τράπεζας, που επισκέφθηκε τη βρετανική πρωτεύουσα για σειρά επαφών με διεθνείς θεσμικούς φορείς και πελάτες του Ομίλου. 

     Ρε Νικόλα όλα καλά και άγια αλλά κασέτα δεν αλλάξατε, δεν συνειδητοποιήσατε την μακρόχρονη περίοδο της ΄΄απουσίας΄΄ σας τι έγινε σε αυτή τη χώρα, στον κόσμο της, σε νέα παιδιά, σε..., σε... Αλλά εσείς είδηση, μυρωδιά (που θα έλεγε και ο Τράγκας). 
Να υποθέσουμε, πως όπου νάναι θα ξετσουμίσουν και τα γνώριμα μας pay roills σας ή μήπως ξεσκαρτάρατε καθόλου το μαγαζί.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: