Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ...

Tου “Αλιέως”
Δολοφόνησαν ελληνορθόδοξο ιερέα στη Συρία, αφού πρώτα του έβγαλαν τα μάτια. Το πιο τραγικό στην διάρκεια της κηδείας του οι ισλαμιστές είχαν τοποθετήσει  βόμβες στην πορεία της νεκρώσιμης πομπής σκοτώνοντας άλλους τέσσερις επίσης ελληνορθόδοξους.

Την ανατριχιάστικη είδηση διαβάσαμε νωρίτερα στο defencenet και μέχρι τώρα δεν είδαμε να αναφέρεται από κάποιο συστημικό ΜΜΕ. Φαίνεται, πως τα συγχρονισμένα με τη Νέα Τάξη πραγμάτων καθεστωτικά ΜΜΕ ακολουθούν την λογική ειδησεογραφίας των αμερικανών και λοιπών υποστηρικτών των μισθοφόρων ισλαμιστών στη Συρία. Ισλαμιστών, που υποστηρίζονται ανοχιτά από την Αγκυρα και τους επικεφαλής της Αλ Κάιντα, που είχαν υποδαυλίσει την ΄΄εξέγερση΄΄ στη Λιβύη. 

Και καλά οι ξένοι υπεραπίζονται τα συμφέροντα τους αλλά η ελληνική πλευρά να τηρεί σιγή ιχθύος; Ούτε λέξη δεν έχει πει μέχρι τώρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τους διωγμούς που υφίστανται στη Συρία οι 350.000 ελληνορθόδοξοι του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Μήνες τώρα ούτε λέξη απεναντίας στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Αχ. Νταβούτογλου στην Αθήνα φρόντισε ( με τις γνωστές άψογες φωτογραφίσεις του) να υποστηρίξει ενθέρμως τον τούρκο ομόλογο του, συμπαρατασσόμενος με την

πολιτική της Αγκυρας στην περιοχή. Όμως ρε Δημήτρη ούτε τώρα μία λέξη για την τελευταία σφαγή του Σωτήρη Χαντάντ και των τεσσάρων ελληνορθοδόξων; Ούτε μία χρονιάρα μέρα, που είναι σήμερα. Μόνο για φωτογραφίες δίπλα στην Χίλαρυ και τον Αχμέτ είσαι, τελικά. Με ύφος και άψογη εμφάνιση.

 Η Ελλάδα, όπως την κατάντησε το αναξιόπιστο πολιτικό προσωπικό της έχει και τον ΥΠΕΞ που της ταιριάζει. Ραγιάδες,

Δημήτρη μου, και προσκυνημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: