Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ...

Tου “Αλιέως”
Χαμός με την φερόμενη λίστα Λαγκάρντ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Κ. Βαξεβάνης και το περιοδικό του Hot Dog (*)

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν ακόμη ανενόχλητοι σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό οι ηθικοί ικαι πρακτικοί αυτουργοί. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι της υπόθεσης. Με την πιάτσα να βοά πως εάν τελικά θα την ΄΄πληρώσουν΄΄ κάποιοι αυτοί θα είναι στην καλύτερη περίπτωση οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.

   Ωστόσο ένα στοιχείο, που ενδεχομένως θα ανατρέψει εκ βάθρων το σκηνικό που έχει στηθεί φέρνει στο φως σήμερα ο lobbystas.gr.

Καλά ενημερωμένη πηγή (από αυτές που ουδέποτε μας έχουν...κρεμάσει) ισχυρίζεται πως η φερόμενη λίστα, που κυκλοφορεί ήδη και ΄΄καίει΄΄ ονόματα και ονόματα ΔΕΝ είναι η πραγματική λίστα. ΔΕΝ είναι η λίστα, που η γαλλική πλευρά έστειλε στην Αθήνα ΜΕΣΩ της ΕΥΠ και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι αυτή, που θα μπορούσε πραγματικά να ΄΄βάλει φωτιά΄΄ στο πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό.

   Ο φίλος μας ισχυρίζεται, πως με τη δημοσιοποίηση της λίστας-hot dog το ενδιαφέρον και η προσοχή του κοινού επιχειρείται να στραφεί σε λάθος πρόσωπα και εν πάσει περιπτώσει μακρυά από αυτά που η γαλλίδα πρώην υπουργός είχε στην κατοχή της. Σε μία τόσο πονηρή συγκυρία δίνονται στο πόπολο ονόματα μάλλον άσχετα, πρόσωπα που στην πορεία θα αποδειχθεί ότι δεν είχαν εμπλακεί με την υπόθεση και που το τελικό αποτέλεσμα δλδ δεν θα αποφέρει ούτε καν ψιχία στο δημόσιο ταμείο.

  Επουδενί θέλουμε να αμφισβητήσουμε την δουλειά του δημοσιογράφου και μαγκιά του.

  ΟΜΩς  τα ερωτήματα, που μας τέθηκαν είναι εύλογα  Και τα μεταφέρουμε ακριβώς όπως μας τα είπαν.



   Περιλαμβάνεται το όνομα έστω ενός από τους τρεις πολιτικούς που εδώ και εβδομάδες ακούγονται μετ΄επιτάσεως; ΟΧΙ!.
   Περιλαμβάνονται ονόματα επιχειρηματιών, οι οποίοι αποδεδειγμένα (και κατά δήλωση τους) είχαν καταθέσεις στην συγκεκριμένη τράπεζα; ΟΧΙ!
    Ονόματα χρηματιστών και ανθρώπων που έχουν εμπλακεί με την υπόθεση των δομημένων ομολόγων αναφέρονται; ΟΧΙ!
    Ονόματα σημαινόντων παραγόντων, μεγαλοδημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης (αρκετοί από τους οποίους έχουν...χρεωθεί στο λόμπυ της δραχμής) περιλαμβάνονται στη φερόμενη λίστα Λαγκάρντ; ΟΧΙ!.
    Τι στο καλό ονόματα είναι, λοιπόν αυτά, που έχουν βγει στην πιάτσα και που τα περισσότερα είτε διαψεύδουν είτε έχουν απόλύτως νόμιμα καταθέσεις στο εξωτερικό. Και, που μάλιστα καλύπτονται από τα ΄΄πόθεν έσχες΄΄ τους.
    Και ρωτά η καλή ενημερωμένη πηγή  μας μήπως τελικά η φερόμενη λίστα Λαγκάρντ είναι ένα προπέτασμα καπνού και μία καλοστημένη προσπάθεια αντιπερισπασμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: