Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Tου “Αλιέως”
Από τον Μάρτιο του 2011 ο lobbystas.gr είχε ΄΄πονηρευτεί΄΄ με όσα μαγειρεύονταν σε πολύ συγκεκριμένους ισχυρούς ομίλους αποκαλύπτοντας στις 26/6/2011 τις μυστικές συναντήσεις των ανθρώπων της Coca Cola με το διεθνές σύστημα.

Από  πέρυσι το καλοκαίρι φημολογούνταν πως ισχυρά ξένα σπίτια και διαχειριστές σαίνια είχαν πλευρίσει 3-4 ισχυρές ελληνικές οικογένειες και προσπαθούσαν να τις πείσουν για το αναγκαίο της αποχώρησης τους από την Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε ΄΄ωριμότερες΄΄ αγορές, σε αγορές όπου το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει φθηνότερο και ευκολότερο χρήμα απ΄ ότι οι ελληνικές τράπεζες. Αρχές καλοκαιριού, φέτος, το μεγάλο αφεντικό της 3 Ε προειδοποίησε ξεκάθαρα για το ενδεχόμενο να...μετακομίσει εκτός συνόρων.

 Παράλληλα άρχισαν διάφορες περίεργες κινήσεις στο ταμπλό, μεταβιβάσεις πακέτων και άλλα απαραίτητα που προετοίμαζαν τις  χθεσινές ανακοινώσεις. Στις


28/3/2010 ο lobbystas.g έφερνε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για να επανέλθει με νεότερα στις 25/6/2012. Τελευταία φορά που ο lobbystas.gr ήταν εκ νέου ξεκάθαρος ήταν στα τέλη Ιουλίου (στις 30/7. Το σύστημα Σάλλα, η εισηγμένη (που δεν είναι τράπεζα) και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και οι υπογραφές που δεν έπεσαν από τον μαέστρο Σπανουδάκη ( αφορούσε την γνωστή υπόθεση ΄΄μαγειρέματος΄΄ στον ΟΠΑΠ).

  Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί απ΄ ότι λέγεται τις τελευταίες ημέρες πλεύρισμα ανάλογο με αυτό της Coca Cola και των Δαυιδ είχαν δεχτεί και - τουλάχιστον- άλλες τέσσερις εισηγμένες. Για τη μία μάλιστα η διαδικασία λέγεται, πως είχε προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που η αποχώρηση της από το ΧΑ θα μπορούσε να έχει ανακοινωθεί και πριν από την 3 Ε. Ομως οι τελευταίες εξελίξεις μεταθέτουν για λίγο αργότερα την τελεσίδικη απόφαση εξόδου.

Προφανώς για να μην χάσει τελείως τον ύπνο του ο Σωκράτης ο αποκαλούμενος από χθες και... Εταιρειοδιώκτης.
Επίσης μαθαίνουμε πως τα ξένα σαίνια επανήλθαν δριμύτερα προτείνοντας εκ νέου σε δύο επιχειρηματίες να ακολουθήσουν την οικογένεια Δαυίδ. Πρόκειται για θυγατρική ομίλου που είναι στον Mid40 αλλά και για έναν οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ακόμη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωλκ,σιδενορ ή κατι τετοιο παει το μυαλο...καμια βοηθεια?

harry-not dirty είπε...

σε σωλκ,σιδενορ,ελκα μου φερνει...καμια βοηθεια??

harry-not dirty είπε...

se solk,sidenor,elka fernei isos...καμια βοηθεια???