Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;

Tου “Αλιέως”
Αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον Γ. Παπακωνσταντίνου ή μας φαίνεται; Μετά το χθεσινοβραδυνό ΄΄άδειασμα΄΄ του από τον Ευ. Βενιζέλο- είχε προηγηθεί χοντρότερο από τον Γ. Στουρνάρα- για το επίμαχο θέμα του CD ο πρώην  τσάρος φαίνεται πως... μετρά ώρες.

Χωρίς την ασπίδα της βουλευτικής ασυλίας, πανταχόθεν βαλλόμενος (όχι αδίκως βέβαια) ο αποκληθείς και... καπετάνιος του Τιτανικού μοιάζει σαν ώριμο εξιλεαστήριο θύμα. Ο πρώην πολιτικός προιστάμενος του Γ. Παπανδρέου φυγομαχεί μεταξύ Harvard και Σοσιαλιστικής Διεθνούς ( τρομάρα τους) ο διάδοχος του στο υπουργείο Οικονομικών νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, η Δημοκρατία στο σημερινό φύλλο της τον κατηγορεί ως ΨΕΥΤΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ένας σωρός κόσμος του την έχει στημένη, από την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ υπάρχουν απ΄ ότι μαθαίνουμε ακόμη πολλές εκκρεμότητες. Τι μένει, λοιπόν για να μπει και ο μοιραίος για τον τόπο Γ. Παπακωνσταντίνου στο κάδρο ( όπως θα έλεγε περισπούδαστα η κ. Τρέμη).
 Καλά ενημερωμένη νομική πηγή υποστήριζε, πως το


κάτι που λείπει είναι η άσκηση έρευνας με πρόταση δίωξης από τον Γρ. Πεπόνη. ΄΄Εάν δεις τον οικονομικό εισαγγελέα να κινεί την δέουσα διαδικασία κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου΄΄ μας εκμυστηρευόταν η πηγή μας ΄΄τότε περίμενε ραγδαίες εξελίξεις και άμεση εμπλοκή του Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση με το επίμαχο CD΄΄  Αλλωστε, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο πρώην τσάρος θεωρείται καμένο χαρτί ακόμη και από τους πρώην συντρόφους του, δεν έχει βουλευτική ασυλία και εύκολα μπορεί να ΄΄θυσιασθεί΄΄ σε μία συγκυρία, που η κοινωνία στα ΄΄κάγκελα ΄΄ζητά ΄΄αίμα΄΄ .
Εν αναμονή λοιπόν εάν και πως θα κινηθεί ίσως και σήμερα ο Γρ. Πεπόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: