Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TWITTER ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΄΄ΤΙΤΙΒΙΑΜΣΤΑ΄΄ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ …

Tου “Αλιέως”
Κατάντια, ρεζίλι, ξεφτίλα ... τίτλοι ενδεικτικοί των αθλητικών ΜΜΕ μετά τη νέα ΄΄μεγαλειώδη΄΄ εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία και την συντριβή με 3-0 από την Μάριμπορ, που απ΄ ότι πληροφορηθήκαμε παράγει και πολύ καλή μπύρα.

 Ηχούν τα όργανα Γιάννη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ΄΄ημετέρων΄΄ να επιρρίψουν εξ΄ολοκλήρου τις ευθύνες για το συνεχιζόμενο χάλι στον Φερέιρα γνωρίζεις πολύ καλά, πως είναι θέμα χρόνου και συγκυρίας να ακουστούν μέχρι το Ν. Φάληρο.

Και τότε. Ξεφύλισσα στα γρήγορα τις αθλητικές το μπομπολέικο Goal, την Sport Day ( του Χρ. Σωτηρακόπουλου- κολλητού του Τζίγκερ) για να μην αναφερθώ στα ΄΄πράσινα φύλλα΄΄ και διαπίστωσα πως όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως οι αρθρογραφούντες, βάλλουν κατά ριπάς εναντίον του Πορτογάλου. Κατάλαβα, πως έχεις προνοήσει να έχεις έτοιμο εξιλεαστήριο θύμα, που είναι ζήτημα αν θα βγάλει  την παρέλαση της 28 ης Οκτωβρίου. Μια χαρά η γραμμή αλλά ακόμη και έτσι διασώζει εσένα και την παρέα σου για μερικους αγώνες και εφ΄όσον δεν έλθει και νέα μεγαλειώδης εμφάνιση.

 Τα γράφω αυτά με πόνο ψυχής, πίστεψε με καθότι Παναθηναικός πολύ πριν από σένα αλλά δεν μπορώ να παραστήσω τον αδιάφορο.

Ο lobbystas έχει εγκαίρως πει τα πράγματα με το όνομα τους, για τα σχέδια της Παναθηναικής Συμμαχίας, τις business που στήνονται στην ΄΄πλάτη΄΄ των Παναθηναικών, τα επιχειρηματικά όνειρα για το project του Βοτανικού και την διπλή ανάπλαση. Αλλά και τελευταία με αφορμή την αντεπίθεση του κυρ Σταύρου σε προέτρεψε εκ νέου να



δεις πως παίζεται το...τόπι στο επιχειρηματικό επίπεδο και να αφήσεις κατά μέρος το ποδόσφαιρο γιατί όπως εξελίσσεται η πορεία της ομάδας θα σε βάλει σε μπελάδες.

  Ο Παναθηναικός δεν είναι twitter να διοικείται με ΄΄τιτιβίαμστα΄΄ η δε ιστορία του, το όνομα του στην Ευρώπη δεν επιτρέπουν πείσματα και χαριεντισμούς. Παρ΄ότι το απεύχομαι φοβούμαι πως θα επανέλθω σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: