Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Tου “Αλιέως”

Για ανοιχτό εκβιασμό επιχειρηματιών, λαθρεμπόρων αλλά και ΄΄δημοσιογράφων΄΄μιλά το Πρώτο Θέμα τπροκειμένου να μην προχωρήσει η εταιρεία στην υλοποίηση της συμφωνίας με την Shell. Η ομάδα των Τάσου Καραμήτσου- Θέμου Αναστασιάδη επιτίθεται λαύρη κατά πάντων χωρίς να κατανομάζει μεν αλλά ΄΄φωτογραφίζοντας΄΄ ξεκάθαρα δε αυτούς, που πιέζουν για να μην διατίθεται έκπτωση 16 λεπτών ανά λίτρο στους αναγνώστες της εφημερίδας, οι οποίοι θα κάνουν φυσικά χρήση του ανάλογου κουπονιού.
Οι δύο εκδότες αναφέρονται σε μεγαλοστελέχη του εμπορικού η και του δημοσιογραφικού χώρου, που τηλεφωνούν στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται


το Θέμα και όχι μόνο απειλούν αλλά ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΙΣΩ. Είναι γνωστό, πως η Shell Hellas έχει περάσει από πρόπερσυ στον όμιλο Motor Oil- Βαρδινογιάννη, όπως επίσης η εντεινόμενη κόντρα του Στ. Ψυχάρη με τον πατριάρχη της κρητικής οικογένειας. Αλλά και το, ό τι στην αντιπαράθεση αυτή παρά τη μετοχική σχέση τους στο MEGA ο Γ. Μπόμπολας έχει συμμαχήσει με τον κυρ. Σταύρο. Σφαγή στο...ίσωμα δηλαδή σε μία συγκυρία που αναδιατάσσεται ο επιχειρηματικός (και όχι μόνον ) χάρτης της χώρας, που συρρικνώνεται η διαφημιστική δαπάνη, που καταρρέει ο Τύπος, που διακυβεύονται πολύ μεγαλύτερα και πιο σύνθετα θέματα.
 Το ερώτημα πέραν όλων αυτών και με βάση τα όσα ανοιχτά καταγγέλουν οι Τάσος & Θέμος είναι τι θα κάνουν οι αρμόδιοι φορείς.
Για παράδειγμα η Εισαγγελεία αν θα ζητήσει την στοιχειοθέτηση των καταγγελιών των δύο έμπειρων μεγαλοδημοσιογράφων- εκδοτών, εάν θα ψαχτεί σε βάθος η ουσία της καταγγελίας για ΕΚΒΙΑΣΜΟ και άλλα αυτονόητα. Για την κοιμώμενη ΕΣΗΕΑ ούτε λόγος να γίνεται, θα συνεχίσει τον μακάριο ύπνο της μακράν νυχτωμένη. Α! και μία μικρή λεπτομέρεια η κόντρα- που όλο και χοντραίνει- αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον και λόγω της καλής σχέσης Καραμήτσου- Μαρινάκη. Λέτε...; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: