Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ...


Το παιχνίδι με την Emporiki βρώμησε πολύ και έχουν αρχίσει πλέον και το αντιλαμβάνονται και οι πιο αφελείς. Οι δικοί μας τραπεζίτες σε συνεννόηση με τους γάλλους κατάφεραν και σήκωσαν τα χαρτιά τους με αφορμή το επικείμενο deal. Από παράταση σε παράταση οι Γάλλοι, μετά ήρθαν οι συμπληρωματικές προσφορές και πάει λέγοντας. Υποτίθεται ότι οι συμπληρωματικές είχαν να κάνουν λέει με εγγυήσεις ως ενέχυρο για τη διατήρηση ανοικτής γραμμής ρευστότητας. Για να καταλάβω οι ελληνικές τράπεζες κατέθεσαν προσφορά και οι Γάλλοι τους είπαν παιδιά θέλουμε και πρόσθετες εγγυητικές. Άραγε έχει αντιληφτεί κανείς τι σημαίνει αυτό; Όποιας πάρει την


Emporiki θα έχει «αλληλόχρεο» λογαριασμό με τους Γάλλους; Όσα τραπεζικά deal έγιναν παγκοσμίως το 2011, το 2012, υπήρξαν αντίστοιχοι όροι και αν ναι πείτε μου που. Μήπως παραμυθιαζόμαστε όλοι μεταξύ μας και κάποιοι κονομάνε; Η αγοράζεις το μαγαζί από τους Γάλλους ή είσαι βιτρίνα των Γάλλων.

Υ.Γ. Προσπαθώ να καταλάβω πως η ανθρωπινή συμπεριφορά αλλάζει από τόπο σε τόπο. Εννέα παρά το πρωί στη Σοφοκλέους έξω από το κεντρικό της Emporiki και η μαύρη θωρακισμένη 7 αρα παρκάρει για να βγει ο President. Το συνοδευτικό έχει κλείσει το δρόμο και οι μαλάκες από πίσω ουρά. Ρε Γάλλε πότε στη ζωή σου βρέθηκες στο τόπο σου, στη Γαλλία, να κλείνεις κεντρικότατο δρόμο εσύ και η συνοδεία σου, για να πας στο γραφείο σου; Έχεις υπόψη σου τι θα γίνει αν το κάνεις εκεί;             

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πεστα ...χρυσοστομε
πες και για τα ... Faethon
ανενημερωτο σε βρισκω τι εγινε; ξεκοψες απο τους ανθρωπους που ηταν εκει και στα λεγανε? σου απαγορεψαν να μιλας μαζι τους ?
ας ειναι, λογικο ειναι να φοβασαι αυτα τα ανδρικελα, ειναι αθεοφοβοι και εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο ειδικα τους εντιμους και ικανους .
ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ κατεστρεψε οτι αξιο ειχε και ανεδειψε τους χειριστους
μια μικρογραφια της Ελλαδας που δειχνει πως θα καταντησει και η Ελλαδα .... δυστυχως