Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

Tου “Αλιέως”
Νέο ΄΄χώσιμο΄΄ στον ΟΠΑΠ χθες με την τιμή της μετοχής να χάνει και τα 4 ευρώ τη δε αποτίμηση να συρρικνώνεται περαιτέρω στα 1,244 δισ. ευρώ. Πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ο τίτλος του μέχρι πρότινος κραταιού (από χρηματιστηριακής άποψης ) Οργανισμού να συνεχίζει προς τα ιστορικά ελάχιστα των 3,50 ευρώ που σημειώθηκαν στις 13/6 δηλαδή πρόσφατα.

Μέσα σε δέκα συνεδριάσεις έχει εξαυλωθεί αποτίμηση 850 εκατ. ευρώ και οι καθ΄ύλην αρμόδιοι, οι άμεσα είτε έμμεσα εμπλεκόμενοι έχουν περιοριστεί σε χαλαρές- καθαρά τυπικού χαρακτήρα- ερωταπαντήσεις. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για ακόμη μία ημέρα τόσο από την Λεωφ. Αθηνών (θα πρέπει να μετονομασθεί σε Λεωφ...Μακαρίως Κοιμώμενων) όσο από την αρχή της Κολοκοτρώνη σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό.

 Σαν να μην αφορά όλο αυτό το παιχνίδι τον μέχρι προ 10ημέρου δεύτερο τη τάξει όμιλο του ΧΑ ( με βάση την κεφαλαιοποίηση του) ένα από τα πιο προβεβλημένα ΄΄χαρτιά΄΄ επενδυτικών χαρτοφυλακίων αλλά και ασαφαλιστικών ταμείων χωρίς να υπολογίσουμε τους εκατοντάδες μικοεπενδυτές που το προτιμούσαν κυρίως λόγω της υψηλής μερισματαπόδοσης του.

Αλήθεια ο Σωκ. Λαζαρίδης κατά τα άλλα λαλίστατος δεν έχει να πει το παραμικρό για όσα τουλάχιστον περίεργα διαδραματίζονται στον ΟΠΑΠ.

Ο Κων. Μποτόπουλος ( μια χαρά τα πηγαίνει και ο εκλεκτός του Ε. Βενιζέλου φίλτατε Γ. Στουρνάρα ) πέραν της πρώτης ουδέτερης επιστολής ερώτησης προς την διοίκηση του Οργανισμού έχει προχωρήσει σε κάποια άλλη ενέργεια ή μήπως όχι όπως μας πληροφορούν.

Σιγή ιχθύος από την διοίκηση του ΧΑ, από την διοίκηση της Κεφαλαιαγοράς σιγή όμως και από τον πολιτικό προιστάμενο υπουργό Οικονομικών.

Γιατί άραγε, έχει συμφωνηθεί - κάτω από το τραπέζι


κάτι χειρότερο και δεν το γνωρίζουμε- έχει στηθεί κάποια...φάμπρικα και εάν ναι σχετίζονται με αυτήν και έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι σε εύθετο χρόνο θα έχουν λαμβάνειν από τον ΟΠΑΠ και τον χώρο του στοιχηματισμού; Ξανά ρωτάμε γιατί οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίες τα κακόβουλα σχόλιο πληθαίνουν όσο η συντεταγμένη πολιτεία δεν ξακαθαρίζει τι στο καλό γίνεται και τι έχει προσυμφωνηθεί ( και με ποιούς ) στον ΟΠΑΠ ερήμην όλων των υπολοίπων.

  Σιγή όμως και από την πλειονότητα των ΜΜΕ και των έγκριτων δημοσιογράφων λες και ΄΄χώνεται΄΄ κανά ΄΄Λαύριο΄΄ή καμία ΄΄Globe΄
΄.
Μέσα σε δέκα μέρες έχει εξαυλωθεί σχεδόν το 0,50% του φετεινού ΑΕΠ και δεν έχει ΄΄ανοίξει μύτη΄΄. Θα πείτε είναι πολλαααα τα λεφτά, παυχλά τα διαφημιστικά προγράμματα, οι κάθε λογής χορηγείες, τα pay rolls και τα συμπαρομαρτούντα για να δοθεί η ανάλογη έκταση για τα όσα διαδραματίζονται στο ταμπλώ χωρίς να ευαισθητοποιείται έστω και ένας.

   Ο lobbystas με τις λιγοστές δυνάμεις του το ΄΄παλέυει΄΄ (Νισάφι πια με την...ομερτά τους στις 19/9,   Ετσι δεν είναι αξιότιμοι κύριοι στις 20/9 και την ίδια μέρα η επίμαχη ανάλυση της Alpha Finance με τον εύγλωττο τίτλο- ερώτημα που είναι η δικαιοσύνη;).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που την ξεθαψες την globe toso .... μεγαλος eisai?