Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ε! ΟΧΙ Κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ...

Tου “Αλιέως”
Ε! οχι κ. Μητρόπουλε. Πολιτικές παρεμβάσεις για τις ιδιωτικοποιήσεις καταγγέλει ο  Κωνσταντίνος Μητρόπουλος σε συνέντευξη του στην The Sunday Telegraph. Το, ό τι έχει χαθεί το μέτρο και η αιδώς σε αυτόν τον τόπο το έχουμε εμπεδώσει και ο πολύς ο κόσμος το βιώνει καθημερινά στο πετσί του. Αλλά να βγαίνει- άκουσον άκουσον- ο ΄΄παραιτηθείς΄΄  πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και να χρησιμοποιεί ως άλλοθι τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις για να δικαιολογήσει το ελαχιστότατο έργο του ιδίου και του Ταμείου όπου ουσιαστικά είχε τον κύριο λόγο πάει πολύ, ξεπερνά το έσχατο της αμετροέπειας. Ποιός ο κ. ΄΄ούτε μία αποκρατικοποίηση΄΄ , ο διορισθείς από την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου σε μία τόσο νευραλγική θέση, ο εκ του ομίλου EFG Eurobank ΄΄μετακλητός΄΄ ο άνθρωπος που σε συνεργασία με τον ανεκδίηγητο Γ. Παπακωνσταντίνου (αλήθεια που έχει...χαθεί αυτή η ψυχή) κατάντησαν ανέκδοτο τον διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό έχει το θράσσος να καταγγείλει πολιτικές παρεμβάσεις. Περισσύει είναι η αλήθεια το

θράσσος και η αμετροέπεια πολλών εκλεκτών του συστήματος, οι οποίοι αφού διορισθούν, αμειφθούν παχυλότατα και συνήθως αποδειχθούν αναποτελεσματικοί βγαίνουν ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ και αφού έχουν πάρει τις αποξημιώσεις τους, την ασυλία τους κ.λ.π το γυρίζουν στην αντίσταση. Τρομάρα μας.
 Ας προχωρήσει λοιπόν η κυβέρνηση σε ενδελεχή έλεγχο των έργων & ημερών λ.χ. του κ. Μητρόπουλου (και του κάθε Μητρόπουλου), σε αναλυτική επιβεβαίωση εξόδων, κοστολογίων, ας ανοίξει τους φακέλους όλων των διαγωνισμών που προκηρύχθηκαν, διαφημιστικά πακέτα, ξεναγήσεις, έξοδα παράστασης, αμοιβές δημοσιογράφων, Γραφείου Τύπου.
Ας τολμήσουν έστω τώρα με αφορμή την ιταμή ενέργεια του εκλεκτού της Eurobank και του ΓΑΠ και της παρέας του να διενεργήσουν έναν στοιχειώδη έλεγχο. Ομως σιγά μην ιδρώσει το αυτί των συμβούλων του Σαμαρά ή των κυβερνητικών εταίρων και πράξουν τα αυτονόητα.
Ο λαός λέει κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και δικαιώνεται. Και για αυτό μέρα με τη μέρα ξεχειλίζει η κοινωνία από οργή και αηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: