Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ...

Του “Αλιέως”
΄΄Είναι ντροπή, ότι έγινε με Καραγκούνη΄΄ είπε έξω από τα δόντια ο Μίμης Δομάζος (σε συνέντευξη του στον Γ. Σταύρου και τη Real News).  Η παραμονή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό θα τελείωνε μέσα σε λίγα λεπτά αν το ήθελε η διοίκηση...», ήταν με υπαινιγμούς τα αρχικά λόγια του παλιού παίκτη- θρύλου του τριφυλλιού.  Ο Μίμαρος είπε και άλλα πολλά μη μασώντας τα λόγια του και παρά το ό τι είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Οι δηλώσεις βέβαια ΄΄θάφτηκαν΄΄ από τα ΜΜΕ των Αλαφούζων, μπορεί να μην πολυέπαιξαν σε άλλα λόγο και της άνετης πρόκρισης σε βάρος της Motherwell αλλά το μήνυμα- απότι μαθαίνουμε- έφτασε στον παραλήπτη. Εχουμε αναφερθεί στη νέα ενασχόληση του ΄΄πράσινου΄΄ Γ. Αλαφούζου με τα ποδοσφαιρικά και με τον ΠΑΟ, τα γηπεδικά (έχει πολύ ψωμί το project του Βοτανικού) αλλά έχουμε προειδοποιήσει πως το επιχειρεί σε μία εξαιρετικά κακή στιγμή με τον αιώνιο αντίπαλο ΟΣΦΠ- Μαρινάκη.

Αντιθέτως καλή στιγμή επέλεξε ο πατριάρχης Βαρδινογιάννης να τραβήξει τον υιό Γιάννη από ένα ατελέσφορο και ψυχοφθόρο για την οικογένεια τέλμα. Τώρα το γιατί βγήκε τόσο μπροστά ο άλλος υιός Γιάννης του Αριστείδη είναι ένα άλλο θέμα, που ο lobbystas.gr έχει επιχειρήσει να προσεγγίσει. Και ψάχνουμε και κάποια στοιχεία που σχετίζονται με τον ΟΠΑΠ και τον διαγωνισμό (που στο τσακ δεν πρόλαβε να υπογράψει ο μαέστρο Σπανουδάκης).

 Ας μην ξεφεύγουμε όμως, καθώς πολύ καλά ενημερωμένος insider μας (στο Νέο Φάληρο)

ισχυριζόταν, πως επικρατούσε εκνευρισμός μετά τις δηλώσεις Δομάζου. Ενα θέμα, που για να μην ξεχνιόμαστε βγήκε από τον Real News (γνωστές οι άριστες σχέσεις του Ν. Χατζηνικολάου με τον Β. Βαρδινογιάννη).

Το μήνυμα έχει φτάσει στην διοίκηση και την Παναθηναική Συμμαχία (του Αλαφούζου) και είναι ξεκάθαρο. Μπορεί η επιτυχία του ΠΑΟ σε βάρος της σκωτσέζικης...μπυραρίας να ηρέμησε κάπως την κατάσταση αλλά εμείς γνωρίζουμε από μέσα τον ΄΄αναβρασμό΄΄ που επικρατεί στην πλειονότητα των συνδεσμιτών και των ακραίων. Οσοι δε διαβάζουν προσεκτικότερα τις δηλώσεις Δομάζου καταλαβαίνουν και τις χειρότερες βολές, που δεν ειπώθηκαν. Ντροπή σημαίνει, πως δεν μπορεί μία διοίκηση να κρύβεται πίσω από τα twitter και τα τιτιβίσματα στο διαδίκτυο. Η διοίκηση οφείλει να έχει αδένες και να λέει ευθαρσώς και κατάμουτρα στον οποιονδήποτε Καραγκούνη, στους οπαδούς αυτό που σκέφτεται, ότι σχεδιάζει.

Το ανησυχητικό είναι, πως αυτή η τακτική που ακολουθήθηκε με τον Καραγκούνη φαίνεται να αναδεικνύει την αρχή ανδρός, που θα έλεγαν οι παλιότεροι. Σε άλλους τομείς πέραν του ΠΑΟ, του ποδοσφαίρου κ.λ.π .

Ο lobbystas ένα μόνο έχει να πει. Καλά ξεμπερδέματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: