Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ !!!

Κωστής και Νότης στα μαχαίρια. Ο επιχειρηματίας της ενέργειας, το στρίμωγμα Στουρνάρα και η λίστα του πρέσβη που ψάχνουν όλοι ...
Ελάχιστες ώρες μετά την ανάρτηση מצב הקים … (STATUS QUO) (εδώ) ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Άριε Μέκελ συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υφυπουργό ΑΝΥΠ Νότη Μηταράκη. Συγκεκριμένη λίστα όπου αναφέρονται το τι, το πώς και με ποιους παρέλαβε ο Στουρνάρας, από τον Ισραηλινό πρέσβη ώστε να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν οι Business.

Στη συνάντηση Μέκελ με Μηταράκη η συζήτηση επικεντρώθηκε σε δυο τομείς. Ο ένας είχε να κάνει με επιχειρηματία της ενέργειας ( κρατά σχετικά χαμηλό προφίλ) – τυχερούλη μες στο παιχνίδι είσαι – και το πώς θα διαμορφωθεί το παιχνίδι με τους υπόλοιπους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες.

Ο Στουρνάρας στριμωγμένος από τη μια αφού δεν πολύ γουστάρει τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, αλλά χάριν του βασιλικού ποτίζεται και η γλάστρα! 


Ο Κωστής (ο υπουργός ΑΝΥΠ) τα έχει πάρει στο κρανίο. Ο πιτσιρίκος έχει κάνει φειγ - βολαν τη φωτογραφία με τον Κλίντον έχοντας και Υ.Γ. με την επισήμανση ότι είμαι εγώ ο Νότης, τον Κωστή τον έστειλα για σοκολάτες. Ήρθε και η συνάντηση με τον Ισραηλινό και να τα χάπια για την πίεση και το στομάχι.  

Αλήθεια τι θα κάνεις Κωστή μου;
  
Υ.Γ. Αχ Νότη μου όταν έχεις φίλους στη ζωή όλα πάνε καλά. Ειδικά όταν είναι και επιχειρηματίες. Δεν είναι κακό. Όλοι έχουμε φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: