Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΛΛΑ, Η ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ...

Του “Αλιέως”
QUIZάκιον. Αληθεύει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ- με αφορμή την σχετική ερώτηση για το σκάνδαλο Siemens- θα φέρει στη δημοσιότητα και ονόματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ δημοσιογράφων (.&.. αριστερούληδων) που είχαν άμεση και εμφανή εμπλοκή με τα πάρε-δώσε του κ. Χριστοφοράκου;


Κέρδισε χρόνο το ΄΄σύστημα Σάλλα΄΄ με την διάσωση της Πειραιώς μέσω απορρόφησης της good ATEBank.

Τελικά ο Γιάννης Στουρνάρας ΔΕΝ απόφυγε το ΄΄φόρτωμα΄΄  κάτι που το χρεώνεται πολιτικά (τραπεζικά την ευθύνη φέρει ο Γ. Προβόπουλος) παρά το ότι δεν είναι επί της ουσίας υπεύθυνος. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την πρόσφατη αναφορά- προειδοποίηση του Lobbystas έθεσε καίριο ερώτημα, για ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ-μέσω της bad ATEBank- Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. Κάτι, που δεν αλλάζει και όταν έρθει η ώρα θα ζητηθούν ευθύνες. Πρόκειται για την δεύτερη διάσωση μετά την ελέω Ευ. Βενιζέλου της Proton Bank του συστήματος Λ.Λ, όπου είχε υπάρξει εμπλοκή του Μιχ. Σάλλα. Φαίνεται όμως, πως ΕΞΩΘΕΝ έχει δοθεί το πράσινο φως για κινήσεις συγκέντρωσης στον κλάδο με την πιάτσα να προεξοφλεί τα επόμενα deals. Καλά ενημερωμένη πηγή θεωρεί πολύ πιθανό ένα σχήμα Alphabank να απορροφά την  Emporiki Bank με συμμετοχή των γάλλων και σημαντικό ρόλο να διαδραματίζει το fund του Κατάρ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Eurobank θα προχωρήσει με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο(;).

   - Την τελευταία στιγμή ΄΄στράβωσε΄΄η απόλυτη


δουλειά, που στηνόταν στον ΟΠΑΠ. Το μπλοκ Δημ. Μελισσανίδη βρήκε- απ΄ ότι φαίνεται- μπροστά του τους Δ. Κοντομηνά & Β. Μαρινάκη και στο...παρά πέντε δεν έπεσαν οι υπογραφές, που ετοίμαζε ο μαέστρο Σπανουδάκης. Εξ ου και το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής (στριμώγματα κυρ Σταύρο, στριμώγματα...;), ενώ η προώθηση του ονόματος του Νίκου Αναστασόπουλου ( πρώην ΟΛΠ) μάλλον για να ΄΄καεί΄΄ δείχνει παρά την γνωστή σχέση του με τον Τίγρη.

- Το καλύτερο όμως το αφήνουμε για το τέλος. Αιρετική πηγή, διορατική & καλά ενημερωμένη, μας έλεγε για εισηγμένη που τον Αύγουστο  ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από το ΧΑ.

Μας είπε χαρακτηριστικά για ΜΕΣΑΙΑ εταιρεία αλλά με ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ όνομα (που ΔΕΝ είναι τράπεζα) και θα την...κάνει με ελαφρά βηματάκια. Η απάντηση σε εύθετο χρόνο.

QUIZάκιον. Αληθεύει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ- με αφορμή την σχετική ερώτηση για το σκάνδαλο Siemens- θα φέρει στη δημοσιότητα και ονόματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ δημοσιογράφων (.&.. αριστερούληδων) που είχαν άμεση και εμφανή εμπλοκή με τα πάρε-δώσε του κ. Χριστοφοράκου; Να δούμε σε ποιά αποκάλυψη θα δεήσει να επέμβει η ΕΣΗΕΑ, που και στην περίπτωση ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ- ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ κάνει το...παγώνι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: