Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΕΙΧΕΣ;

Του “Αλιέως”
Κόντρα μεταξύ του Στάθη Παναγούλη και του Γ. Παπαχρήστου πυροδότησε η ειρωνική αναφορά του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους συμβούλους του Γ. Παπανδρέου. Ο Στ. Παναγούλης είχε απευθύνει το εύλογο ερώτημα για τις αμοιβές των ξένων και ελλήνων συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για αμύθητα ποσά και αδιαφανείς αμοιβές (*). 

Ο μεγαλοδημοσιογράφος στην προσπάθεια του να καλύψει (;) τον ΓΑΠ σχολίασε απαξιωτικά το ερώτημα του βουλευτή για να εισπράξει την εξής απάντηση, που παραθέτουμε ασχολίαστη.

   ΄΄ Με το σχόλιο του ο κ. Παπαχρήστος κάθε άλλο παρά ψόγον επεδίωκε να μας αποδώσει. Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε την υποχρέωση του τόσο στον κύριο Παπανδρέου όσο στον κύριο Σημίτη να είναι ΕΥΓΝΩΜΩΝ σε αυτούς, που του παρείχαν ΕΠΤΑ αργομισθίες. Και επομένως να λαμβάνει χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο, κατά τον νομικό όρο ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΛΗΦΘΕΝΤΑ. Και ως εκ τούτου ο κ. Γ. Παπαχρήστος βρίσκεται σε ευθεία με αυτό, που ο θυμόσοφος λαός μας λέει...το σκυλακι όπου τρώει γαβγίζει...΄
΄
Την απάντηση του μεγαλοδημοσιογράφου των ΝΕΩΝ-


τιμητή κάθε συστημικής έκφρασης των ΠΑΣΟΚων- δεν την έχουμε προλάβει ή μήπως ΄΄το σκυλάκι, όπου τρώει γαβγίζει...΄΄
αλλά καλό είναι να μαθαίνει και το πόπολο τι γινότανε (και συνεχίζεται στις μέρες μας) με διαφορους εκλεκτούς και προνομιούχους των δημοσιογράφων συμπεριλαμβανόμενων.

(*) εύλογο το ερώτημα, από τη στιγμή, που το προηγούμενο με τις...αμισθί υπηρεσίες του πρωθυπουργικού φίλου του ΓΑΠ Χοσέ Αθεμπίγιο είχε αναδείξει τις αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις ημετέρων, φίλων και παρεακίων του κάθε ηγεμόνα και της αυλής του.

Περιττεύει να ρωτήσουμε εάν το όλο θέμα θα απασχολήσει -τύποις έστω- την ΕΣΗΕΑ (λέμε τώρα), τους φορείς του Δημοσίου που φέρεται να μίσθωναν τον Γ. Παπαχρήστο ή όποιον άλλο εμπλεκόμενο. Σιγά τώρα...καλοκαιριάτικα κιόλας, μην ιδρώσουν!  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και που να δεις πως τον αντιμετωπίζουν στη Λέρο , το νησί της γυαίκας του!!!

Καλύτερα και απο πρωθυπουργό.

Παρκάρει όπου γουσταρει.

Τρώει τα καλύτερα ψάρια.

Και όλα αυτα με ύφος χιλίων καρδιναλίων.