Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ...

Του “Αλιέως”
Quizάκιον: Πρόγευση ... Ποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΄΄καρφώνει΄΄ μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ (τιμητή των πάντων και μη) πως έχει ΄΄σιτιστεί΄΄ από το ΔΗΜΟΣΙΟ (κυρίως επί των ημερών των ΠΑΣΟΚων) με ΕΠΤΑ δουλειές;  

΄΄ Κόπηκε΄΄τελικά ο Γιάννης Βλαστάρης από την ΕΡΤ. Κρίμα θα πουν κάποιοι, μικρό το κακό θα πουν άλλοι.
ΟΜΩΣ η ουσία της υπόθεσης δεν είναι σε αυτόν καθεαυτό το μη διορισμό του παλιού διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας στην Αγία Παρασκευή, όπως πιεστικά ζητούσε μέχρι τελευταία στιγμή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. ΑΛΛΑ στον λόγο και την αφορμή, καθώς ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες ήθελαν τον Γ.Β. να ΄΄καίγεται΄΄ από έκθεση της ΤτΕ για τις υποθέσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τις επιχειρήσεις και μέρος των χρηματοδοτήσεων (κυρίως μέσω Proton Bank).
 Πάντα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ΄΄φωτογράφιζαν΄΄ή ανέφεραν τον Γ.Β ως ΄΄αχυράνθρωπο΄΄ του Λ.Λ. χωρίς καμία άλλη επίσημη & υπεύθυνη θέση. Περίεργα όλα αυτά με τον  Γ.Β. να δηλώνει άγνοια, τις φήμες να σέρνονται, την ΤτΕ να τηρεί σιγήν ιχθύος όπως επίσης η πλευρά του επιχειρηματία. Εύλογα λοιπόν τα ερωτήματα...τεκμαίρεται ή όχι, πως ο Γ.Β είναι ΄΄αχυράνθρωπος΄΄ του Λ.Λ. Και εάν ναι είναι ο ΜΟΝΟΣ για τον οποίο γίνεται αναφορά; Δεν νομίζουμε. Οπως και το, ότι υπάρχει τέτοια ρητή


αναφορά σε έκθεση της ΤτΕ εκτός και εάν έχει προκύψει και άλλη πέραν αυτής, που έχουμε διαβάσει. ΔΕΝ ξεχνάμε, πως την εποχή της παντοδυναμίας του Λ.Λ ψάχναμε να βρούμε δημοσιογράφο, ο οποίος να ΜΗΝ έχει δούναι και λαβείν με τον επιχειρηματία ή το κ. Κυριακίδη ή με τις επιχειρήσεις τους. Πως εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι υποστηρικτές, οι θιασώτες, οι...κολλαούζοι του Λ.Λ κ.λ.π. Ομως επί όλων αυτών και βεβαίως για την υπόθεση του Γ. Βλαστάρη οι επίσημοι φορείς ΔΕΝ έχουν να πουν το παραμικρό; Ούτε η συνήθως για άσχετα θέματα λαλίστατη ΕΣΗΕΑ (να ξέρουμε ρε παιδιά τι γίνεται στο συνάφι μας...)
ούτε η ΤτΕ. Σιγή ασυρμάτου, από παντού!

Ετοιμάζουμε δεύτερο Quizάκιον τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πρόγευση...ποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΄΄καρφώνει΄΄ μεγαλοδημοσιογράφο του ΔΟΛ (τιμητή των πάντων και μη)

πως έχει ΄΄σιτιστεί΄΄ από το ΔΗΜΌΣΙΟ (κυρίως επί των ημερών των ΠΑΣΟΚων) με ΕΠΤΑ δουλειές- θέσεις σε ισάριθμους φορείς και οργανισμούς. ΕΠΤΑ ο...αθεόφοβος, ο οποίος και τολμούσε να κουνά το δάκτυλο του στον κοσμάκη, που δεν συνανινούσε με την ΄΄θεραπεία΄΄ της Μνημονιακής Πολιτικής. Για να μην παρεξηγο΄μεθα μεγαλοδημοσιογραφος του ΔΟΛ (συγκεκριμένα των ΝΕΩΝ).

 Αυτά και επανερχόμεθα...       

Δεν υπάρχουν σχόλια: