Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ !!!


Στο "μικροσκόπιο" του τουρκικού ομίλου Dogus Holding έχουν μπει τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, την Λευκάδα και την Πελοπόννησο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο τουρκικός όμιλος, ένας από τους μεγαλύτερους στον


τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα στην Τουρκία ανακοίνωσε, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ότι σχεδιάζει να αγοράσει τέσσερις μαρίνες στην Κέρκυρα, τη Λευκάδα και την Πελοπόννησο, επενδύοντας 20 εκ. ευρώ. Προς το παρόν, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, αναμένεται σχετική έγκριση από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο ο εν λόγω Όμιλος προχώρησε στην αγορά τριών μαρίνων στην Κροατία.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: