Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

AΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ...

Του “Αλιέως”
Για παραίτηση του Κωνσταντίνου Μητρόπουλου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ έκαναν λόγο πηγές από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ αντίστοιχη πληροφόρηση υπήρχε από κύκλους του Μαξίμου. 

Πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν αργά χθες το βράδυ οπότε έγινε δεκτή από την κυβέρνηση η παραίτηση.

Ενδιαφέρον είναι, πως άλλες πηγές (προσκείμενες στον προερχόμενο εκ του ομίλου EFG Eurobank ) διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου διέψευδαν τα περί παραίτησης. Οντως υπήρξε μία διελκυστίνδα, έγιναν κάποιες προσπάθειες, υπήρξαν ΄΄άνωθεν΄΄ πιέσεις να αλλάξει γνώμη ο Αντ. Σαμαράς, αλλά δεν. Ο κύβος είχε ριφθεί και ο αποτελεσματικός επικεφαλής του σημαντικότερου ίσως φορέα για τους σχεδιασμούς του οικονομικού επιτελείου απομακρύνθηκε από την θέση του.

Ο lobbystas δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να… ευλογήσει τα γένια του (άλλωστε ξυρίζεται κόντρα) αν και η τελευταία αναφορά του έγινε την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Όμως τα ΔΥΣΚΟΛΑ (και εννοούμε τα ΔΥΣΚΟΛΑ και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό) έχουν αρχίσει από χθες το βράδυ, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ μένει και τυπικά ακέφαλο, την επόμενη εβδομάδα έρχονται στην Αθήνα οι επικεφαλής της τρόικας και οι πιέσεις που γίνονται για την προώθηση στον θρόνο του ΤΑΙΠΕΔ του Παναγή Βουρλούμη λέγεται, πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. 

Ο lobbystas δεν θέλει να πιστέψει, πως πράγματι στο παρασκήνιο γίνεται χαμός για να αναλάβει ο εκλεκτός συγκεκριμένων συμφερόντων (θα τα πούμε όλα με το όνομα τους εάν παρ΄ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο) αλλά


οι καλά ενημερωμένες πηγές μας επιμένουν. Δεν θέλει επίσης να συσχετίσει όλα όσα ακούγονται και με τις τελευταίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι ισορροπιών & ισχύος με ενδεικτική ίσως την περίπτωση της συμφωνίας Αλαφούζου- Βαρδινογιάννη.

Σε προηγούμενα θέματα του ο lobbystas εξέθεσε και στοιχεία, δημοσιεύματα, πηγές και αναφορές αλλά και την ξεκάθαρη θέση του γιατί ΔΕΝ θα πρέπει να πάει ο άνθρωπος της Τριμερούς στο ΤΑΙΠΕΔ. Γνωρίζοντας δε, πως στην Συγγρού αποδελτιώνουν και τον lobbystas λέμε στον Δημήτρη (νομίζω δεν έχει πάρει άδεια) να καρφιτσώσει πολύ καλά το σημερινό σχόλιο μας για να φτάσει οπωσδήποτε στα χέρια του πρωθυπουργού. 

ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΥΠΟΚΎΨΕΙΣ  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και ΜΗΝ  ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΩΝ. 

σ.σ. όχι ο lobbystas ΔΕΝ ενδιαφέρεται να αναλάβει το Γραφείο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ, μην ΄΄κόβεστε΄΄ συνάδελφοι. Θα δοθούν στασίδια, όταν έρθει η ώρα. Ενας-ένας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: