Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. VAGELIS;

Του “Αλιέως” 
Τα εξ΄αμάξης φέρεται να άκουσε ο Ευ. Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες, όταν χθες το βράδυ διέρρεε πως για να συναινέσει σε μία κυβέρνηση υπό τον Αντ. Σαμαρά θα έπρεπε να συμμετάσχουν εκτός από τη ΔΗ.ΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν σε πάνελς υπεραμύνονταν αυτής της λογικής, ενώ και η Αννούλα (Διαμαντοπούλου ) ήταν υπέρ αυτής της άποψης. Τι άραγε είχαν στο μυαλό τους οι…θριαμβευτές των δύο εκλογικών αναμετρήσεων ένας Θεός ξέρει. Το βέβαιο όμως είναι, όπως υποστηρίζει πολύ καλά ενημερωμένη πηγή ( η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης) ότι πάραυτα ΄΄άναψαν τα τηλέφωνα΄΄ .
Σε Βρυξέλλες επικράτησε πανικός, στο Βερολίνο έντονος εκνευρισμός ( το θέμα φέρεται να τέθηκε από την Αγκ. Μέρκελ στην τηλεφωνική επικοινωνία της με τον αρχηγό της ΝΔ) ενώ δεν γνωρίζουμε εάν οι λεονταρισμοί του πληθωρικού πολιτικού έφθασαν και στην΄Ουάσιγκτων. Μπροστά στο ενδεχόμενο να ανοίξουν οι αγορές με αυτή την αβεβαιότητα και γνωρίζοντας οι δανειστές τις παλινωδίες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ  (από εκείνο το ΑΞΕΧΑΣΤΟ βράδυ, όταν ως τσάρος της Οικονομίας και Α ΄Αντιπρόεδρος …έδιωχνε τους εκπροσώπους της Τρόικας για να φορτωθούμε ΚΑΙ άλλα μέτρα μερικών δις. ευρώ παραπάνω) διαμήνυσαν στους επιτελείς του Κινήματος να αφήσουν κατά μέρος τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και να συγκατανεύουν πάραυτα. Οι λεονταρισμοί του Ευ. Βενιζέλου και της παρέας του δεν κράτησαν πάνω από 2-3 ώρες. Η δε Αννούλα ( Διαμαντοπούλου) θα πρέπει ως ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙΣΑ να εξοικειωθεί με τον νέο ταπεινό της ρόλο. Εχει ο καιρός γυρίσματα, που έλεγαν και οι παλιότεροι. 


 Μάλιστα από το γραφείο του προέδρου του eurogroup εστάλη με e- mail στους υπουργούς οικονομικών μία μετριοπαθής και αρκετά προσεκτική  ανακοίνωση που κατέληγε με την αναφορά της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης. Παράλληλα διαβεβαιωνόταν η πρόθεση των Βρυξελλών να στηρίξει την Ελλάδα. Ανάλογο μήνυμα είχε προηγηθεί από το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: