Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ» ΕΛΕΓΕ Ο “ΜΕΓΑΛΟΣ” BANKER … ΚΑΙ ΤΑ «PAY ROLLS» ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ !

Του “Αλιέως” 
Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Τράπεζας (*)  τονίζοντας ότι αυτή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση απ' ότι στο παρελθόν. Μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Χρηματιστήριο με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης 807 εκατομμυρίων μετοχών, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ο κ. (*) σχολίασε θετικά τις εξελίξεις στη ζώνη του ευρώ αναφέροντας ότι «Αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα κάναμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», πρόσθεσε επίσης ότι τα 807 εκατομμύρια ευρώ καθώς και τα 1,25 δις. ευρώ, που θα προκύψουν από την έκδοση καλυμμένων ομολόγων θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση ρευστότητας της αγοράς.

Αναφερόμενος στα μελλοντικά τεστ αντοχής των τραπεζών ο κ. (*) ανέφερε ότι «Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με τις κινήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίου μήνες δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, καθώς οι τράπεζες διαθέτουν υψηλούς κεφαλαιακούς δείκτες και ποιοτικά χαρτοφυλάκια».

(*) σας θυμίζουν κάτι αυτές οι δηλώσεις; Αν ναι


σωστά κερδίσατε. Αν όχι κερδίσατε και πάλι, γιατί ανάλογου περιεχομένου & χαρακτήρα βαρύγδουπες προβλέψεις έχουν γίνει από την αρχή της κρίσης (φθινόπωρο του 2007) από όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους μεγαλόσχημους παράγοντες των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας. 

Ανέξοδες καθότι μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε οι παχυλές αμοιβές, τα bonus, οι golden sards (sic) οι προνομιακές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία, τους Mediάρχες, τους κάθε λογής Π.Π.Ε, τα pay rolls τους ΄΄έτρεχαν΄΄ . Για να δούμε εάν και τι θα καταφέρουν να διασώσουν όλοι αυτοί οι διαμορφωτές της πολιτικής-οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια.

σ.σ. για την ιστορία οι προαναφερθείσες δηλώσεις έχουν γίνει από τον κ. Μιχάλη Σάλλα (στις 10/2/2011). Να υποθέσουμε, ό τι μεγαλο & μικρομέτοχοι που συμμετείχαν σε εκείνη την α.μ.κ ακόμη κλαίνε τα κεφάλαια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: