Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΚΟΥΡΣΕΨΑΝ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ...

Οι μεγάλες αγάπες έχουν πάντα την σφραγίδα του σεβασμού και του πούρου !
Κυριακή των Βαΐων και το μαγαζί γεμάτο. Μέσα δεν πέφτει καρφίτσα. Μεσημεράκι και ο Σπύρος έρχεται με το γιο του. Μπαίνει μέσα ρίχνει μια ματιά αλλά δεν βλέπει φως. Αμέσως του ετοιμάζουν τραπέζι έξω. Λιακάδα,  άριστη κουζίνα και να έρχονται οι πρώτοι μεζέδες με το λευκό κρασί, πριν πέσουμε


με τα μούτρα στη ψαρούκλα. Δεν πέρασε ένα τεταρτάκι – εικοσάλεπτο και να σου ο Αποστόλης με την συνοδό του. Συνεχίζει να είναι γεμάτο το μαγαζί μέσα και μοιραία ετοιμάζεται  τραπέζι στο κήπο. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται τον Σπύρο και αμέσως κατευθύνεται στο τραπέζι του. Εγκάρδια χειραψία με πλατύ χαμόγελο και από τους δυο. Επιστρέψει στο τραπέζι του ο Αποστόλης και ο Σπύρος σκανάρει τους θαμώνες, για να δει αν τους είδαν. Όταν βεβαιώνεται ότι όλο το μαγαζί τους είδε και ενώ έχει αρχίσει το κους - κους στις παρέες, τότε ανάβει το πούρο του, μέγεθος μεταξύ  Churchill και Palmas Largas. Οι μεγάλες αγάπες έχουν πάντα την σφραγίδα του σεβασμού και του πούρου !

Υ.Γ. 1. Η ριμάδα η ζωή είναι για λίγους. Για τον Μπέλλο και τον Ταμβακάκη. Αφετηρία της μεγάλης αγάπης η εποχή του 99. «Μεγαλομέτοχος» στη «Λάμψα» ο Σπύρος, μεγαλομέτοχος και η Εθνική, με τον Αποστόλη δίπλα στον master Καρατζά και «ύπαρχο» τον Πανταλάκη. Ξεφορτώθηκαν το χαρτί στη μαρίδα βγάζοντας δις. δρχ. Ο ύμνος του σοσιαλισμού.

Υ.Γ. 2. Έχουν τρέξει και άλλα χαρτιά αργότερα οι δυο τους, για να μπορούν να κρατήσουν την μεγάλη αγάπη αναλλοίωτη στο χρόνο.

Υ.Γ. 3. Δεν μου αρέσει να γίνομαι Κατίνα όμως ενδυματολογικά η μελαχρινή κυρία χρησιμοποίησε πολύ το ροζ χρώμα, σε ανακολουθία με την ηλικία της.  

Υ.Γ. 4. Σημειολογικά έχει μεγάλη αξία για τον Σπύρο, ειδικά όταν πηγαίνει στον καθρέπτη του, να ανάβει το πούρο του, μετά από την χειραψία του διευθύνοντος της Εθνικής, αφού πρώτα το έχουν δει όλα τα τραπέζια, στον Κουρσάρο στη Δροσιά.

Υ.Γ. 5. Μαθαίνω ότι ο τελειωμένος απατεώνας εξ Κύπρου τα λέει αραιά και που με τον Σπύρο. Μόλις μάθω τι πάνε να στήσουν θα σας ενημερώσω

Δεν υπάρχουν σχόλια: