Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ. (ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ;)


Μειώνονται -άμεσα- κατά 15% οι αποδοχές των ανώτατων στελεχών της Εθνικής Τράπεζας.  Συγκεκριμένα, η μείωση του 15% αφορά τις αποδοχές 37 στελεχών της ΕΤΕ και ειδσικότερα:


των βοηθών γενικών διευθυντών, των αναπληρωτών γενικών διευθυντών, των γενικών διευθυντών, των αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων (ήτοι των κ.κ. Τουρκολιά, Θωμόπουλου και Θεόκλητου), του διευθύνοντος συμβούλου κ. Απ. Ταμβακάκη και του προέδρου της ΕΤΕ κ. Β. Ράπανου.  Ας σημειωθεί ότι οι κ.κ. Ράπανος και Ταμβακάκης, είχαν μειώσει άλλο ένα 15% τις αποδοχές τους με την ανάληψη των καθηκόντων τους. Επίσης, κατά 33% μειώνεται ο προϋπολογισμός που προβλεπόταν για στελέχη της τράπεζας για έξοδα περιποίησης πελατείας.  Σε ό,τι αφορά τις αποδοχές του υπόλοιπου προσωπικού της ΕΤΕ, αναμένεται συνάντηση της διοίκησης με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: