Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕΠΕΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ: MASTERCLASS ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ...

Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να είναι διευθύνων σε μια χρηματιστηριακή όταν έχει τιμωρηθεί για χειραγώγηση. Αναρωτιέμαι γιατί η Ε.Κ. του επέβαλε πρόσφατα πρόστιμο σύμφωνα με το ν 3340/2005 (πράξεις προσώπων που κατέχουν προνομιακές πληροφορίες και τις πράξεις χειραγώγησης της αγοράς - κατάχρηση αγοράς) χωρίς όμως να αναφέρει βάσει ποιων άρθρων του νόμου του επιβλήθει το πρόστιμο. Γιατί το λέω αυτό; Διότι ο Λιάγκος έχει παρελθόν. Διότι ο νόμος είναι αυστηρός σε όσους είναι υπότροποι.

1.  Σε όποιον παραβαίνει την απαγόρευση κατάχρησης της αγοράς, σύμφωνα με τα άρθρα 3 έως 5 και 7, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιβάλλει πρόστιμο ύψους από 10.000 μέχρι 2.000.000 ευρώ. Το ανώτατο όριο μπορεί να τριπλασιασθεί σε περίπτωση υποτροπής.

2. Σε όποιον παραβαίνει τις υποχρεώσεις, που προβλέπονται στα άρθρα 10 έως 18, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιβάλλει έγγραφη επίπληξη ή πρόστιμο ύψους από 3.000 μέχρι 500.000 ευρώ. Το ανώτατο όριο μπορεί να τριπλασιασθεί σε περίπτωση υποτροπής.
Εάν η παράβαση των εν λόγω υποχρεώσεων συνιστά και παράβαση των διατάξεων για την κατάχρηση της αγοράς επισύρει σωρευτικώς τις κυρώσεις που προβλέπονται στη ν προηγούμενη παράγραφο.
  
Τι έχει να μας πει η Πήγασος ΑΕΠΕΥ;


Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα μας πει γιατί του έριξε πρόστιμο  10.000 ευρώ όταν ο νόμος είναι ξεκάθαρος για αυτούς που είναι υπότροποι;  

4 σχόλια:

παρατηρητης είπε...

γνωστος ο κυριος για τα πλαστα πτυχια του με τα οποια εξαπατα την καναδεζικη πολιτεια, την ΕΚ και ολες τις ελληνικες αρχες.ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει?

Ανώνυμος είπε...

αυτος κατορθωσε με πλαστα πτυχια να πιστιποιηθει ωες ειδικος.ενας εισαγγελεας σε συνεργασια με την καναδεζικη πρεσβεια να ρωτησει τα πανεπιστηνια που λεει οτι φοιτησε ωστε να αποκαληφθει το ψεμα του

Ανώνυμος είπε...

αυτος με πλαστα πτυχια καταφερε να εξαπατησει ολες τις αρχες.
ενας εισαγγελεας σε συνεργασια με την καναδεζικη πρεσβεια θα τα διαπιστωσει

Ανώνυμος είπε...

για ρωτηστε ποιο πανεπιστημιο τελειωσε κατι θα βρειτε