Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ...

Τελικά κ.κ Πεπονή και Μουζακίτη παραιτηθήκατε γιατί  «θα είσαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ΄ υπαγόρευση» ή σας πίεσαν «τα πολυποίκιλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλώνυμους εκφραστές τους που αναπτύσσονται και δραστηριοποιούνται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος»
Στην επιστολή παραίτησης που δημοσίευσαν τα μέσα ενημέρωσης οι οικονομικοί εισαγγελείς καταγγέλλουν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους αλλά και παρεμβάσεις εκφραστών οργανωμένων συμφερόντων του οικονομικού εγκλήματος. 

Ονόματα των εγκληματιών όμως δεν υπάρχουν. Η ίδια η δικαιοσύνη δεν μπορεί να μας τα αποκαλύψει και να τους οδηγήσει στη φυλακή. 

Το μήνυμα για πολλοστή φορά προς την κοινωνία είναι ένα και μοναδικό. Ζουν και βασιλεύουν πάντα οι απατεώνες, τα λαμόγια και η μαφία τους, που αποτελείται από πολιτικούς και επιχειρηματίες.

Όταν δυο εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους ντοκουμέντα για τους απατεώνες και δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους τότε ποιος θα το κάνει; Όταν μια κοινωνία δεν αντιδρά σε τέτοια φαινόμενα τότε ποιος θα το κάνει;
Όλοι μαζί λοιπόν στην Ελλάδα του τζάμπα μάγκα και της μαφίας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: