Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ !!! ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ...

Μέγα θέμα προκύπτει για την διαδικασία πρόσληψης στην ΕΥΠ, επί υπουργίας Παυλόπουλου με διοικητή Κοραντή, αφού με επίσημη ανακοίνωση της ΕΥΠ, προκύπτει ότι τα στοιχεία των ατόμων που διορίστηκαν, ήταν γνωστά από της 17 Νοεμβρίου 2008, πριν καλά καλά προχωρήσει η β΄ φάση του διαγωνισμού, που ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου 2009 !


Πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια, (η ανακοίνωση φέρει ημερομηνία με τη νέα κυβέρνηση) είναι η αλήθεια ή δείχνει την πραγματική εικόνα της ΕΥΠ, σε πλήρη διάλυση όταν καρφώνονται από μόνοι τους, μη ικανοί να διαχειριστούν ούτε ένα δελτίο τύπου; Απαντήσεις απαιτούνται άμεσα από Παυλόπουλο, Κοραντή και την ίδια την ΕΥΠ. Τίθεται άμεσα θέμα ακυρότητας του διαγωνισμού, όπως και άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για ευθύνες που προκύπτουν από όλες της εμπλεκόμενες πλευρές. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ όπως και τα επίσημα ντοκουμέντα. 

 
Το επίμαχο δελτίου τύπου της ΕΥΠ με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2011 λέει:

«Στο πλαίσιο ελέγχου ασφαλείας υπολογιστών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις 14-7-2010, απεκαλύφθη ότι στον σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστού της Ομάδας που συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (Office Europeene de Lutte Anti-Fraude - OLAF, Ομάδα η οποία δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα νόμιμης επισύνδεσης της Υπηρεσίας), υπήρχαν στοιχεία ατόμων που διορίσθηκαν κατόπιν συμμετοχής τους στο διαγωνισμό προσλήψεων της ΕΥΠ, του οποίου η τελική φάση ξεκίνησε στις 10-11-2008.  Συγκεκριμένα προέκυψε ότι στις 17-11-2008 στις 13:12' τα στοιχεία 980 ατόμων, μεταξύ των οποίων και εκείνα των προαναφερομένων υπαλλήλων, απεστάλησαν από τον υπολογιστή αυτό σε συγκεκριμένο email που είχε δημιουργηθεί στους εξυπηρετητές (Serνers) βρετανικού πανεπιστημίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η εθνικότητα του κατόχου του email ήταν βρετανική….»

Οι προαναφερόμενοι υπάλληλοι που διορίστηκαν, όπως λέει το δελτίο τύπου, κατέληξαν σε email στη Βρετανία στις 17-11-2008 στις 13:12΄. Η β΄ φάση του διαγωνισμού ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου 2009 όπως προκύπτει από τα δελτία τύπου της ΕΥΠ. 

Ομολογούν από μόνοι τους ότι το email είχε τα ονόματα των διορισμένων σε έναν διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε το 2009 !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: