Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΠΙΚΡΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ...

Καημό και παράπονο έβγαλε ο Καραγκούνης, ναι καλά θυμάστε ο πρόεδρος των μικροεπενδυτών τότε, πρόεδρος της ένωσης μετόχων σήμερα. «Δεν μου είπε τίποτα για το deal ο Γιάννης». Λόγια του προέδρου σε στενό του περιβάλλον εκφράζοντας πίκρα παράπονο και απογοήτευση. Οι ζημιές που γράφει από της μεγάλες θέσεις που έχει στην Τράπεζα της Ελλάδος την Εθνική και την Άλφα ανυπολόγιστες. Βλέπετε της καλές εποχές του τα σφύριζε όλα ο καλαματιανός και ο πρόεδρος μοίραζε κουστουμάκια στη πιάτσα! 

Βέβαια τα φράγκα του προέδρου πολλά ακόμη και με τις τεράστιες ζημιές που έχει καταγράψει την τελευταία τριετία. Το 1999 έλεγε «βάση η 4.000 μονάδες το μαγαζί θα πάει 6.000» ενώ το 2009 έλεγε « Οι τιμές που διαμορφώνονται ιδιαίτερα στο τραπεζικό σύστημα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία και εικόνα των ελληνικών τραπεζών. Είναι προφανές ότι δύνανται να αποτελέσουν μακροπρόθεσμα μια επενδυτική ευκαιρία.  Το παν δεν απώλετο».

Πρόεδρε σήμερα τι λες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον αυτος κατα πως τα λες ειναι αγορασμενος αρα πιστευει οντως στις μετοχες αρα δεν το εκανε δολιως οπως αλλοι, (βλεπε βγενοπουλο και αλλους τραπεζιτες επιχειρηματιες και αλλους) το σχολιο δηλ να βαζει ολο τον κοσμο να αγοραζει και αυτος να σορταρει αν ειναι αληθεια ολα αυτα βεβαια