Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

RBS: ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ CDS ...

Στο κόκκινο γύρισαν τα αποτελέσματα της Royal Bank of Scotland καθώς η βρετανική τράπεζα ανακοίνωσε για το εξάμηνο ζημίες 794 εκατ. στερλινών, με βασικές αιτίες την έκθεσή της σε ελληνικά ομόλογα αλλά και τις αποζημιώσεις που κλήθηκε να δώσει στους Βρετανούς πελάτες της στους οποίους πούλησε ασφαλιστικά προϊόντα. 

Η κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα ανακοίνωσε ότι έγραψε ζημίες από την έκθεσή της σε ελληνικά ομόλογα που υπόκεινται σε haircut 21%, της τάξεως των 733 εκατ. στερλινών. Παράλληλα, δήλωσε πως μετά τη σχετική απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης καλείται να καταβάλει αποζημιώσεις 850 εκατ. στερλινών σε πελάτες της, στους οποίους πούλησε προϊόντα ασφάλισης δανείων. ημιώσεις που κλήθηκε να δώσει στους Βρετανούς πελάτες της στους οποίους πούλησε ασφαλιστικά προϊόντα. 
Η κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα ανακοίνωσε ότι έγραψε ζημίες από την έκθεσή της σε ελληνικά ομόλογα που υπόκεινται σε haircut 21%, της τάξεως των 733 εκατ. στερλινών. Παράλληλα, δήλωσε πως μετά τη σχετική απόφαση της βρετανικής δικαιοσύνης καλείται να καταβάλει αποζημιώσεις 850 εκατ. στερλινών σε πελάτες της, στους οποίους πούλησε προϊόντα ασφάλισης δανείων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: