Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...

Πηγή: tharrosnews.gr

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο στην Καρδαμύλη!
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Σίγουρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού θα μείνει αξέχαστο στους κατοίκους, αλλά και σε όλους όσοι έτυχε να βρίσκονται στην Καρδαμύλη εκείνες τις δύο μέρες.
Το μόνο που άκουγες ήταν ένας ψίθυρος, ένα κοινό μυστικό. «Είναι εδώ ο Παπανδρέου» έλεγαν όλοι.
- Κάτι περίεργο συνέβαινε σίγουρα, αφού υπήρχε έντονη κινητικότητα στο χωριό αυτές τις μέρες. Παντού αυτοκίνητα της ασφάλειας, άντρες με τσαντάκια να σε κοιτούν, ενώ το Σάββατο το μεσημέρι ένα σκάφος του Λιμενικού συνόδευε παράλληλα ένα  κανό.
- Ποιος να ’ναι, ποιος να ’ναι πάνω στο κανό …  Ναι, ήταν ο πρωθυπουργός, που έκανε το αγαπημένο του σπορ. Κάποια στιγμή, μάλιστα, βγήκε προς τα βράχια, όπου τον περίμενε κάποιος για να αλλάξει παπούτσια. Μετά, τράβηξε πάλι το κουπί του μέχρι το κέντρο της Καρδαμύλης.
- Για όσους δε γνωρίζουν, μιλάμε για μεγάλη απόσταση, αφού στην αρχή τον είδαμε στα Ριτσά και μετά δίπλα στο νησάκι που υπάρχει στην περιοχή, πάντα υπό την παρακολούθηση του Λιμενικού.
- Σε γνωστό εστιατόριο της παραλίας των Ριτσών εκείνη την ώρα ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου έτρωγε με τη σύζυγό του, φυσικά υπό τα βλέμματα της ασφάλειάς του.
- Αφού ο κ. Παπανδρέου τελείωσε τη βόλτα με το κανό του, παρέα με τον κ. Παπακωνσταντινου και τις συζύγους τους έφτασαν γύρω στις 10 παρά 20 σε μία από τις παλιότερες ταβέρνες της περιοχής, δίπλα από το παλιό εργοστάσιο του Λιναρδάκη. Εκεί υπήρχε ετοιμότητα από νωρίς, αν και η βροχή που έπεσε γύρω στις 8.00 παραλίγο να χαλάσει το πρωθυπουργικό γεύμα στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Τελικά, η βροχή σταμάτησε και η πρωθυπουργική παρέα έφθασε εκεί, με πάνω από δέκα άντρες της ασφάλειας να έχουν ακροβολιστεί!
- Το επόμενο πρωί το σκάφος του Λιμενικού έφτασε από νωρίς στην Καρδαμύλη. Έδεσε στο λιμάνι, όπου και περίμενε πότε θα εμφανιστεί ο πρωθυπουργός.
- Στο γνωστό εστιατόριο των Ριτσών υπήρχε εκ νέου έντονη κινητικότητα, παρουσία ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού.
- Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγό του. Μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πήγαν προς το δωμάτιό τους, φυσικά παρέα με την προσωπική τους ασφάλεια.
- Στην παραλία κάτω από το μαγαζί εντοπίσαμε το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, για τον οποίο είχαμε μάθει από την αρχή ότι βρισκόταν στο χωριό.
- Πριν φύγει ο πρωθυπουργός αποφάσισε να απολαύσει τη θάλασσα, αυτή τη φορά κολυμπώντας μια απόσταση γύρω στο ένα μίλι. Από ό,τι μάθαμε, ήταν και πάρα πολύ γρήγορος. Παρέα, βέβαια, στο κολύμπι του είχε, για ακόμα μια φορά, το σκάφος του Λιμενικού, μέσα στο οποίο υπήρχαν και ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες για παν ενδεχόμενο.
- Μετά το μπάνιο του ο πρωθυπουργός επέστρεψε στην Αθήνα, όπου από Δευτέρα τον περίμεναν οι Τροϊκανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: