Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ; ................ (Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)

Η ατάκα:

ΒΗΜΑ: Βενιζέλος προς κεφαλαιούχους: Φέρτε πίσω τις καταθέσεις …  

Η αλήθεια:

"Καθορίζουμε τα μη συνεργάσιμα κράτη … σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 51 Α του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, όπως ισχύει, με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται στην παράγραφο 4 του ίδιου άρθρου, ως ακολούθως:
 










 

 
 





  























































Υ.Γ. Μεταξύ των μη συνεργαζόμενων χωρών είναι και τα Σκόπια. Όλες οι τράπεζες ανεξαιρέτως, μαζί με την υπόλοιπη εκλεκτή κοινωνία έχουν παρκαρισμένα δις, που εμφανίζονται σε εταιρίες  στη παραπάνω λίστα. Όσοι τα έχουν στην Ελβετία – κυρίως νεόπλουτοι και άσχετοι – τους δίνει την ευκαιρία η σημερινή κυβέρνηση, να τα φυγαδεύσουν άμεσα, αφού εδώ και πολλούς μήνες λέει ότι έχει  DVD, κλείνει συμφωνίες και άλλα παραμύθια, δίνοντας το απαιτούμενο χρόνο διαφυγής στα κεφάλαια. Σοβαρότερα κεφάλαια έχουν δραπετεύσει από την Ελβετία την εποχή που έδωσε το σήμα ο Λάτσης μεταφέροντας την έδρα της EFG International στο Λουξεμβούργο ( Φθινόπωρο 2009 ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: