Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!


Σεβασμιότατε με όλο το σεβασμό, μεταξύ των προτάσεων σας "για τα δεινά των Ελλήνων" λέτε για «την επανεξέταση του αυστηρού φορολογικού πλαισίου με γνώμονα τήν ίση συμμετοχή στην απόσβεση του εθνικού χρέους

Όμως στο άρθρο 4 παράγραφος 5 στο Σύνταγμα της Ελλάδας αναφέρετε ότι «Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τoυς»

Ανάλογα με τις δυνάμεις τους Σεβασμιότατε όχι ίση συμμετοχή. Ο φτωχός και ο άνεργος ίση συμμετοχή με τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη;


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σ Y N T A Γ M A T H Σ E Λ Λ A Δ A Σ

'Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)
1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιο� απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
4. Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
6. Kάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
7. Tίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Τετάρτης, πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, πέμπτου ορόφου, στη Θεσσαλονίκη, ο Λεωνίδας Μαριόλης, επιχειρηματίας, 45 ετών.

Ο επιχειρηματίας ήταν συνιδιοκτήτης του πασίγνωστου εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη «Επτά Θάλασσες». Στο διαμέρισμα βρέθηκαν ένα πιστόλι, το οποίο, ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε, και ένα σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, που δεν είναι άλλοι από τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετώπιζε.