Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ...


Βαγγέλα ρώτα το Γιώργο ποια διαφημιστική είχε αναλάβει το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004. Ρώτα τον πόσο στοίχισε η καμπάνια και ποιος τη πλήρωσε. Αν σου πει ότι πλήρωσε αυτός ρώτα τον αν τα έβαλε από τη τσέπη του. Επίσης Βαγγέλα ρώτα τον αν επιχειρηματίας με πολλές εταιρίες στο ταμπλό αγόρασε κουπόνια του ΛΑΟΣ (εκτός του Εμφιετζόγλου που τον στήριζε τότε δημόσια ). Αν σου πει ότι τα κουπόνια του κόμματος με χαμηλά ποσά είναι ανώνυμα, να σου πει τότε το συγκεντρωτικό πoσό.

Βαγγέλα ρώτα τον Κοραντή αν την εποχή που ο Παυλόπουλος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της ΕΥΠ για τους 120, ο Μαρκογιαννάκης που μόλις είχε αναλάβει υφυπουργός έχωσε άλλους 22 δικούς του από το παράθυρο χωρίς ποτέ να ανακοινωθεί επίσημα τίποτα. Προκήρυξη υπήρξε μόνο στα χαρτιά. Για ρώτα τον να σου πει. Διοικητής ήταν.

Υ.Γ. Δεν είμαι εγώ ο υπερασπιστής του Μεϊμαράκη. Όμως έχω βαρεθεί να βλέπω τους δεξιούς να είναι κότες και αυτοί που πολέμησαν και πολεμούν τη ΝΔ να αλωνίζουν με θράσος. Σας λένε τόσα χρόνια μ…….ς και εσείς το παίζεται αριστοκράτες. Πολεμήστε τους θρασύδειλους γιατί έχετε ευθύνη για την σημερινή κατάντια … ειδάλλως παραμείνετε μ……..ς  

Δεν υπάρχουν σχόλια: