Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ LIMIT UP ...


Με το υποτιθέμενο άνοιγμα των κοινωνιών  και την πορεία τους προς τη «Δημοκρατία» -αυτό είναι το σύνθημα της παγκόσμιας ελίτ της κλεπτοκρατίας – δημιουργούνται οι  συνθήκες για τις νέες αγορές ή αλλιώς για της νέες φούσκες. Οι λαοί «αποφάσισαν» να φύγουν από τις τυραννίες του Ισλάμ και να έρθουν στην τυραννία της Δύσης! Λες και τον Μουμπάρακ δεν τον εγκατέστησαν οι «Αμερικανοί». Κάπως έτσι ήταν και τη δεκαετία του 80 στην Ελλάδα όπου ο «Λαός ήρθε στην εξουσία» και μετά από λίγα χρόνια παραμονής του στην εξουσία, ήρθε η ώρα να πει ηρωικά το μεγάλο ναι, ακόμα και στο να πουληθεί όχι μόνο η Ακρόπολη αλλά και ολόκληρη η χώρα! Αρκεί να κονομάνε τα βρωμόσκυλα του Π.Α.Σ.Ο.Κ, η γενιά του Πολυτεχνείου, οι αριστεροί του κώλου, βολεμένοι όλοι τους στις Δ.Ε.Κ.Ο, οι γιαλαντζί δεξιοί περιπλανώμενοι ένοικοι της πολυκατοικίας και ΟΛΟΙ οι δεξιοί ντιντίδες της Συγγρού, πρώην και νυν.
Όλα τα κοπρόσκυλα του Π.Α.Σ.Ο.Κ. από την εποχή της φούσκας του 99 έχουν επανέρθει στις θέσεις τους έτοιμοι να τα γαμήσουν και πάλι όλα, τώρα στο όνομα των αποκρατικοποιήσεων αξίας 50δις για να σώσουν τον τόπο! Τραπεζίτες,  επιχειρηματίες, χρηματιστές, δημοσιογράφοι.Το πάρτι ξεκίνησε και για άλλη μια φορά θα κονομήσουν τα ίδια κυκλώματα και βέβαια όλοι οι αντιπολίτευση που είναι μέσα στο κόλπο. Θυμηθείτε στο περιβόητο πόθεν «αίσχος» ότι και οι 300 είναι φορτωμένοι με κρατικές μετοχές και όχι μόνο.
Για άλλη μια φορά λοιπόν θα βγουν μάγκες γιατί απλά έχουν βρει τους Έλληνες τα μεγαλύτερα κορόιδα της υφηλίου. Εις υγείαν των Ελλήνων. Λεφτά υπάρχουν.          

Δεν υπάρχουν σχόλια: