Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ;


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    43                        ΑΘΗΝΑ,24.8.2010


23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010
ΤΡΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,
        Η χθεσινή ημέρα ήταν από τις πιο δύσκολες ημέρες που πέρασαν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας.
        Τρεις ληστείες σημειώθηκαν στα καταστήματα Μεγαλόπολης, Βρυώνη και Δεκελείας. Οι εργαζόμενοι και οι πελάτες βίωσαν δραματικές στιγμές καθώς οι χώροι εργασίας έγιναν πεδία μάχης ,όπως είχαν βιώσει και αρκετοί συνάδελφοι το προηγούμενο διάστημα στα καταστήματα που έχουν γίνει ληστείες.
Συνάδελφοι,
        Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η ασφάλεια των καταστημάτων θα πρέπει να μπει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Διοίκησης γιατί  αφορά την ίδια τη ζωή και την ψυχική υγεία των εργαζομένων και των πελατών.
        Η εφαρμογή νέων και πιο επικίνδυνων μεθόδων από τους ληστές και η όξυνση του φαινομένου το τελευταίο διάστημα απαιτεί μια σειρά μέτρων κυρίως αποτρεπτικών για την αντιμετώπισή του.
        Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. έχοντας  τα τελευταία χρόνια ως βασική προτεραιότητα την αντιμετώπιση των ληστειών και την προστασία της ζωής των συναδέλφων και των πελατών έχει ήδη αποκτήσει μια συσωρευμένη γνώση και γι’ αυτό έχει  προτείνει μια σειρά μέτρων για την αποτροπή των ληστειών.
        Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. θα επανέλθει και θα απαιτήσει τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου των ληστειών, τη διασφάλιση των εργαζομένων από τη διαχείριση των χρημάτων και την έκδοση σαφών εγκυκλίων για κάθε περίπτωση.
        Καλούμε τους συναδέλφους με κύριο γνώμονα την προστασία της ζωής τους να τηρούν σχολαστικά τις εγκυκλίους που υπάρχουν και να μην ενδίδουν σε προφορικές εντολές για «ευέλικτες» συμπεριφορές.
        Σε οποιαδήποτε περίπτωση να επικοινωνούν με τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. για ν’ αντιμετωπίζονται άμεσα τα τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται.
                                                                                  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

   Γιώργος Γιαννακόπουλος     Γιώργος Μότσιος



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010.... ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ