Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΤΗΝ AVENIR ...


Στο πάρα πέντε δεν πέρασε η πρόταση για reverse split στην Avenir. Ας δούμε την επίσημη ανακοίνωση και επανερχόμαστε με το ρεπορτάζ. 
« Κατά την εξ αναβολής Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 18ης.01.2011 των Μετόχων της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία "AVENIR………… με θέματα ημερησίας διατάξεως : 
1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής από 0,51 ευρώ σε 1,02 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας (συνένωση μετοχών - reverse split) με αναλογία 2/1, δηλαδή μείωση του αριθμού των μετοχών από 105.423.498 μετοχές σε 52.711.749 μετοχές και με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας………… Σχετικά με το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης η πλειοψηφία των παρισταμένων μετόχων καταψήφισε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου περί αύξησης της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής από 0,51 ευρώ σε 1,02 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρείας (συνένωση μετοχών - reverse split). 
Συγκεκριμένα μέτοχοι εκπροσωπούντες 43.251.864 μετοχές, ήτοι ποσοστό 85,38% των παρισταμένων, καταψήφισαν την ανωτέρω πρόταση, ενώ μέτοχοι εκπροσωπούντες 7.408.183 μετοχές, ήτοι ποσοστό 14,62% των παρισταμένων, υπερψήφισαν την ανωτέρω πρόταση. Κατόπιν τούτου ελήφθη η απόφαση να μην μεταβληθεί η ονομαστική αξία και αντίστοιχα ο αριθμός των μετοχών της Εταιρείας.» 
Το ότι έγινε ο χαμός όλοι το αντιλαμβάνεστε. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ονόματα και καταστάσεις όμως κύριοι το χαρτί «βρώμησε» πολύ. Από την έξοδο του από το ταμπλό για μη επικυρωμένες καταστάσεις, την είσοδο του πάλι με τις περίεργες αλχημείες στους δέκτες, τη συμμετοχή παικτών η μεγαλομετόχων που στο παρελθόν έχουν καταδικαστεί για παιχνίδια στο ταμπλό από τη δικαιοσύνη, από τα παραμύθια τύπου το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια είναι στο γραφείο του Πάγκαλου και υπογράφεται απόψε ενώ ταυτόχρονα έχει κλείσει deal με την Blackberry πάει πολύ! Την ίδια ώρα ο Κύπριος ξεφορτωνόταν χαρτιά στο ταμπλό αφού έχει δαγκώσει και φορτώσει όλοι την αγορά. Η μόνιμη σε θερινή ραστώνη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δε ξέρει τίποτα; Ο Καπράλος κάτι θα ήξερε και την έβαλε στην υψηλή κεφαλαιοποίηση. Αλήθεια με ποια κριτήρια μπήκε; Θα επανέρθουμε στο θέμα α και να μην το ξεχάσω εγώ δεν έχω, ούτε είχα ακουμπήσει το χαρτί μη βρεθεί κάνα καλόπαιδο και πει κουβέντα……                

Δεν υπάρχουν σχόλια: