Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ;



Έντονη κινητικότητα στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. Σιωπή για την διαρροή και τους πραγματικούς  λόγους της βλάβης στο Μόρνο. Η Αττική κόπηκε από το Μόρνο. Η Υλίκη και ο Μαραθώνας θα εξασφαλίσουν την υδροδότηση της πρωτεύουσας. Θα ενισχυθεί το χλώριο στο Μαραθώνα; Προβλέπονται και αλλά «συστατικά» να διοχετευτούν  στο δίκτυο;

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Λ. ;



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Δ.Ο.Λ. μετά την παραίτηση Νέζη από το συγκρότημα. Έμπειρο στέλεχος, άριστος μάνατζερ, ο οποίος «τα παιδιά του τα γνώρισε όταν αυτά πήγαν 25 χρονών» αφού δούλευε 18 ώρες του 24ωρο, υπέβαλε παραίτηση με τον Ψυχάρη να μην την κάνει αποδεκτή! Το σενάριο σωτηρίας με εξαγορά Δ.Ο.Λ. από την Τηλέτυπος, δεν προχώρα αφού ο Μπόμπολας τρέχει τώρα για τα δικά του. Τα ίδια κεφάλαια του ομίλου ροκανίζονται μέρα με την ημέρα από της μεγάλες ζημίες

ΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΝΕΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

**Β' ΕΚΔΟΣΗ
Τελικά το ραδιενεργό νέφος δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, παρά τα όσα δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Mega ο Σιμόπουλος. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Ε.Μ.Π. που εμφανίζουν ιώδιο 131

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

"ΠΑΝΑΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΩΝ"...



«Παναή και Τάκη σας καλωσορίζω στην οικογένεια» Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Αριστείδη στο μεγάλο χειροποίητο τραπέζι συνεδριάσεων στην Καθημερινή,  κατασκευασμένο στην Αγγλία  από 
βαρύ και ακριβό ξύλο …

"ΣΩΤΗΡΑ ΛΥΤΡΩΤΗ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 190.000.000 ;"



Αναλυτικά η ανακοίνωση Βαρδινογιάννη:
  
“Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όπως δήλωσα κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ ο βασικός υπαίτιος δεν είχε ούτε το σθένος ούτε καν την στοιχειώδη ευθιξία να παρευρεθεί στο Δ.Σ.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝ ...



Χιλιάδες πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν κοντά στα σύνορα της Λιβύης και της Αιγύπτου που φεύγουν από τη βία

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ...



Η κυβέρνηση δεν έχει πει στον κόσμο όλη την αλήθεια για τα οικονομικά στοιχεία, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αιχμές για την εικόνα του υπουργικού συμβουλίου. 
«Στην Ελλάδα πάσχουμε από έλλειψη πεποίθησης γι αυτά που κάνουμε»,. και προειδοποίησε ότι

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ Ή Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ Ή ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ...



Δασκαλόπουλε ή ο οδηγός σου είναι πόντιος ή εσύ είσαι φιγουρατζής. Δεν εξηγείται αλλιώς κάθε φορά το ασημένιο Audi να σταματά 30 μέτρα από την κύρια είσοδο του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης στο 29 και να κατεβαίνεις

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ...



Σε «κατάσταση υψίστου συναγερμού» βρίσκεται η ιαπωνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέρχονται από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, κ. Ναότο Καν σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η κατάσταση παραμένει "απρόβλεπτη"

ΣΤΑΥΡΟ ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ;




Σταύρο τι σκέπτεσαι να κάνεις το επόμενο δίμηνο, όταν οι ζημίες στον όμιλο για το 2010 αγγίζουν κάτι παραπάνω από 47 εκ και τα ίδια κεφάλαια ανέρχονται λίγο πάνω από τα 21 εκ; Αν συνεχίσεις να χάνεις

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΝΕΦΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA)




Σ. Σιμόπουλος. Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας:
Το ραδιενεργό νέφος έφυγε από την Ελλάδα (δελτίο ειδήσεων MEGA)

ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ...

Μετρήσεις Ιώδιο 131 ZAMG


Άλλα ανακοινώνονται και άλλα λένε οι μετρήσεις 

Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ...


Καίσιο -134 έχει χρόνο ημίσειας ζωής του 2,0652 χρόνια.
Καίσιο -137 με χρόνο ημιζωής 30,17 χρόνια

ΝΤΙΝΟ ΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ;


πηγή Naftemporiki.gr 12:18
Σε ανοδική τροχιά επέστρεψαν οι τιμές των καυσίμων με τη μέση τιμή της αμόλυβδης να διαμορφώνεται σήμερα στα 1,661 ευρώ το λίτρο, από 1,66 χθες και 1,658 την περασμένη Παρασκευή.


Οι υψηλότερες τιμές καταγράφονται σε Κέρκυρα, Λασίθι, Ρέθυμνο, Κεφαλονιά και Σάμο, όπου η μέση τιμή φθάνει μέχρι 1,799 ευρώ, ενώ η μέγιστη τιμή που καταγράφηκε είναι 1,863 ευρώ, σε πρατήριο του Πειραιά.

Στο πετρέλαιο θέρμανσης, αντίστοιχα, η μέση τιμή ανέβηκε σήμερα στα 89,5 λεπτά το λίτρο από 89,4 στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, λίγο κάτω από το υψηλό των 89,7 λεπτών, στα μέσα Μαρτίου. 

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ...


Ανάπτυξη των Iron Dome νότια στο Ισραήλ 

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ;


Υπάρχουν και άλλα ραδιενεργά υλικά εκτός από το Ιώδιο 131 που ανιχνεύτηκαν στην Ελλάδα;  Πότε κρίνει η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ότι πρέπει να ενημερώσει την κοινή γνώμη; 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ...



Δείτε τη πορεία του θανάτου σε όλο το πλανήτη. ΕΔΩ το Animation

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ;


Ποιος θα πληρώσει το τριήμερο της ομάδας των Σοσιαλιστών και δημοκρατικών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και ξεκινά τη Δευτέρα; 

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Παρακολουθήστε την εξέλιξη του ραδιενεργού νέφους στην Αθήνα εδώ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΤΟΥ 1821



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το ιστορικό λάβαρο της Αγίας Λαύρας του 1821 μεταφέρεται στο Σικάγο, για να παρουσιαστεί στις 26 Μαρτίου σε εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ελληνοαμερικανικός Σύλλογος Καλαβρυτινών Σικάγου «Αγία Λαύρα».
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορτασμών της 190ης επετείου της 25ης Μαρτίου και τα 85χρονα του ιστορικού συλλόγου.
Το ιερό λάβαρο της ελληνικής επανάστασης θα μεταφέρει στις ΗΠΑ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Α. Λαζουράς, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αχαΐας Γεώργιο Σπηλιωτόπουλο.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο κυβερνήτης του Σικάγου Πατ Κουίν (Pat Quinn) οι υπουργοί Εξωτερικών και Οικονομικών της Πολιτείας του Ιλινόι Τζέσε Γουάιτ (Jesse White) και Τζούντι Μπάαρ Τοπίνκα (Judy Baar Topinka), ο δήμαρχος του Άντισον του Ιλινόι Λάρυ Χάρτγουιγκ (Larry Hartwig) η Επίτροπος της Μητροπολιτικής Περιφέρειας για την Αποκατάσταση των Υδάτων της Μείζονος περιοχής του Σικάγο, Μαριάννα Σπυροπούλου, πλήθος φιλελλήνων και προσωπικοτήτων της Αμερικανικής και Ελληνοαμερικανικής κοινωνίας.
Η πρωτοβουλία για τη μεταφορά του ιστορικού κειμηλίου ανήκει στον πρόεδρο του Συλλόγου Ιωάννη Μπίρμπα και στον πρόεδρο της επιτροπής διοργάνωσης, Δημήτρη Μητρόπουλο, μία προσπάθεια που είχε την αμέριστη στήριξη του Θεόδωρου Σπυρόπουλου, Συντονιστή ΣΑΕ, Περιφέρεια ΗΠΑ, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Καλάβρυτα.
«Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση όλων μας, καθώς πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Ελληνισμού της περιοχής στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής παλιγγενεσίας», επισημαίνει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Σπυρόπουλος. Και συνεχίζει: «Το ιερό λάβαρο της Επανάστασης του ΄21 και παγκόσμιο σύμβολο της ελευθερίας, ταξιδεύει για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Συγχαίρω τους διοργανωτές και ευχαριστώ τον δήμαρχο των Καλαβρύτων για τη συνεργασία του, που θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση πολλών φιλελλήνων στις ΗΠΑ. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψει το ιερό λάβαρο και σε άλλες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών».
Στόχος του Ελληνοαμερικανικού Συλλόγου Καλαβρυτινών Σικάγου, «Αγία Λαύρα», είναι η διατήρηση και προβολή της ελληνικής πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς. Από την ίδρυσή του ο Σύλλογος αναπτύσσει έντονη φιλανθρωπική δράση και στηρίζει την ελληνική εκπαίδευση, με την παροχή υποτροφιών σε φοιτητές Καλαβρυτινής καταγωγής.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ...


Την ανάγκη συγχωνεύσεων στον τραπεζικό τομέα άμεσα υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στο ρ/σ Flash.

ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ...



Άλλος ένας ευπατρίδης που σώζει την Ελλάδα.


NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 14:19

«Η βελτίωση των όρων και των μηχανισμών δανεισμού της Ελλάδας από την ΕΕ διευκολύνουν σημαντικά την εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης και οικονομικής ανασυγκρότησης», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Όπως σημείωσε, στην προσπάθεια αυτή το ελληνικό τραπεζικό σύστημα συμβάλλει με τρόπο ρεαλιστικό και υπεύθυνο. «Εξυγιαίνει και αναδιαρθρώνει το ενεργητικό του, στηρίζει τις προσπάθειες της υγιούς επιχειρηματικότητας και ενισχύει την κεφαλαιακή του βάση, παρά τους υφιστάμενους περιορισμούς ρευστότητας», πρόσθεσε....

ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ...



ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

REAL FM
«Εχω σκοπό να ρίξω το ΠΑΣΟΚ Το έκανα το 1989,..., θα το ξανακάνω και τώρα»

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ...


Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη χώρα μας, συνεπικοιρούμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος επιβάλουν της θέσεις τους στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Δημήτρης Ασημακόπουλος. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ...


«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα οφέλη της πρότασής μας  τόσο για τους μετόχους της Alpha Bank όσο και για τους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας ειδικά όσον αφορά τις σημαντικές συνέργιες που θα μπορούσαν να προκύψουν. Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης, μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη με θεσμικούς επενδυτές και αναλυτές που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της παρουσίασης των ετήσιων αποτελεσμάτων του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.» 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ MEGA. ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ALTER;

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Σκάι  Γιάννης Αλαφούζος εναντίον του Κουρή και άλλων Media με μεγάλο τραπεζικό δανεισμό υπονοώντας το Mega, μιλώντας στο 2⁰ Συνέδριο Επικοινωνίας.  Στις προθέσεις του η επιθετική εξαγορά του Alter;   



Υ.Γ. Γιάννη γιατί τέτοια αντίδραση; Τι έρχεται; Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου  – καλησπέρα κύριε Αριστείδη τα σέβη μου – που οι Υπουργοί διαχρονικά βαράνε προσοχή στο τηλέφωνο και του λένε «Αριστείδη μου για μένα είσαι ο αδελφός μου είσαι ο φίλος μου είμαι ο γιος σου είσαι ο πατέρας μου ζήτα μου ότι θες». Εσύ γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου;  

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;



Πηγή: NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 16:59

"Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε εγκληματίες όσους κατά τη διάρκεια της κρίσης έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό"


Τράπεζες και θεσμικοί έβγαλαν σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό 1,2 δις τον Ιανουάριο σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Ντόρα αυτοί είναι εγκληματίες; 

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ...

















ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ...

ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ;


Αχ Σταύρο μου όταν χρωστάς 50 εκ στην Alpha (βλέπε ανάρτηση «Ποιος είναι το αφεντικό Σταύρο;» 30/1/2011) τότε εύκολα δεν κάνεις πρώτο θέμα τον πόλεμο! 

Αν η  Morgan Stanley αποκαλύψει ποιοι είναι οι πελάτες της που αγόραζαν τότε εγώ θα γίνω αστροναύτης! Άλλο αν είναι «γνωστοί» οι Έλληνες πελάτες! Το ρεπορτάζ λέει ότι κάποιος μεγάλος Έλληνας παίχτης έχασε πολλά! Τον δάγκωσαν χοντρά!   

Υ.Γ. Προς τον «πατριάρχη» Κωστόπουλο. Πρόεδρε σ’εχω για πολύ μάγκα. Όμως θέλω να σου θέσω δυο ερωτήματα. Κατάλαβες ότι το πρωτοσέλιδο κάνει «μάγκα» τον Αποστόλη; Ο Αρτέμης προκύπτει ότι είναι ο Dealer;  

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ...

1984: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΤΕΡΑΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.

2011: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ (ΣΟΥΔΑ).    

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ….  

ΝΤΟΡΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ...


Ντ. Μπακογιάννη:

«Είμαστε το μόνο κεντρώο-κεντροδεξιό κόμμα και, καλώς ή κακώς, άλλο δεν υπάρχει. Μόνον εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία των φιλελεύθερων ιδεών»


Ντόρα τώρα που επιτέλους μαθαίνουμε για το κέντρο και την κεντροδεξιά, έχω μείνει με μια απορία. Θα μας πεις ποιο είναι το κεντρώο-κεντροαριστερό κόμμα;

ΝΤΙΝΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤI ΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ;

Ντ. Ρόβλιας: Θα πέσουν οι τιμές των καυσίμων

Ντίνο τη δεύτερα τη ώρα θα πέσουν οι τιμές στα καύσιμα; Αληθεύει ότι υπάρχει σοβαρή πρόταση συνεργασίας από την Goldman Sachs (Chief analyst σε ενεργειακά θέματα) μόλις λήξει η Υπουργικοί σου θητεία;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΛΥΒΥΗ ;


Με τους βομβαρδισμούς εκλύεται νέφος ραδιενεργών σωματιδίων πολύ μικρών διαστάσεων (ραδιενεργό αεροζόλ) το οποίο μπορεί να μεταφερθεί με την κίνηση των αερίων μαζών σε μεγάλες αποστάσεις από το σημείο της έκρηξης. 

ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ...


Δημήτρης Ρέππας:
«Θα ήθελα να τονίσω, ότι ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν λαμπρό μέλλον αν η λειτουργία τους συνδεθεί με πιο σύγχρονες υποδομές, με πιο σύγχρονα εμπορευματικά κέντρα, με αξιοποίηση του πλεονεκτήματος που έχει ο σιδηρόδρομος από άποψη οδικής ασφάλειας η περιβαλλοντικής προστασίας.»
ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ 2008  ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΡΕΝΟΥ

  ΑΘΗΝΑ 2011 ΧΤΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΜΠΗΚΕ ΧΡΗΜΑ Ή ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ; ...


Ποιοι έβαλαν τα 60.000.000. στο ομολογιακό της Proton; Μπήκε ζεστό χρήμα ή άλλαξαν πακέτα γνωστοί αλογομούρηδες ; Η Τράπεζα της Ελλάδας το έχει ψάξει ή κάνει και αυτή θεάρεστο έργο όπως ο Γαβριηλίδης και ο Λαζαρίδης;   

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ 1

Δείτε το video με τον κατεστραμμένο αντιδραστήρα  www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,751574,00.html

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ...

Ρώσοι αγόρασαν τους 250 τόνους  ουρανίου της Lehman Brothers. Κάτω από την τιμή spot το deal. Ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις …

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ 1 ...



                                       Κατεστραμμένος  ο αντιδραστήρας 1

ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ...

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ...

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ MADE IN GREECE ....


Νικόλαος Σοφοκλέους

Μέλος στο Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Π.
Μέλος στο Δ.Σ. της  H.O.L.
Πρόεδρος της Vodafone



 Σωκράτης Κόκκαλης

Μέτοχος  και πρόεδρος στη H.O.L.
Μέτοχος  και πρόεδρος στην Intralot

H Intralot κατέβηκε στο διεθνή διαγωνισμό του Ο.Π.Α.Π. που αφορά την τεχνολογική υποστήριξη μετά το 2012. Κόκκαλης και Σοφοκλέους κάθονται στο ίδιο τραπέζι στο Δ.Σ. της H.O.L. Ο Σοφοκλέους είναι στο Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Π. 

Εταιρική διακυβέρνηση Made in Greece


Υ.Γ. Μάκη εκείνα  τα χαρτιά της Lannet τα έχεις ακόμη; Αν ναι κράτα τα να ρωτήσουμε τον Σοφοκλέους που ήταν στο Δ.Σ. της Lannet να μας πει τι θα τα κάνεις …